Gest revoltător. Liderii PSD au intrat în casele veteranilor de război din Vaslui fără mască de protecție

Reprezentanții Consiliului Județean Vaslui au încălcat restricțiile de Ziua Veteranilor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a organizat  prin intermediul Consiliului Județean o acțiune dedicată veteranilor de război din Vaslui.
Cu această ocazie, CJ Vaslui și-a dorit să marcheze Ziua Veteranilr de Război și să nu-i dea uitării pe bătrânii care au luptat în Al doilea Război Mondial.
Un gest care ar fi trebuit să fie apreciat s-a transformat imediat într-unul condamnat, după ce au apărut mai multe fotografii în care preşedintele Dumitru Buzatu și deputatul PSD Irinel Stativă au mers în casele veteranilor fără mască de protecție.
Fără să țină cont de restricțiile impuse și riscurile la care se supune o persoană bătrână și vulnerabilă cu sănătatea, în această perioadă, cei din Consiliul Județean au mers prin casele lor și le-au împărțit cadouri. La final, și-au făcut poze.

S-au fotografiat pe patul veteranilor slăbiți de bătrânețe și de boală

fara descriere

Citeste si: Un bărbat din Vaslui s-a spânzurat după ce a fost prins fără declarație pe propria răspundere

 

În cazul bătrânilor care nu au avut puterea nici măcar să se deplaseze din pat și până afară, să-i întâmpine pe oaspeți, liderii PSD au intrat fără nicio problemă la ei în casă.
S-au așezat pe patul lor, la foarte mică distanță de bătrân, i-au înmânat punga cu cadou și apoi s-au fotografiat.
Declarațiile celor din Consiliul Județean se contrazic cu faptele lor:

”De Ziua Veteranilor de Război suntem alături de cei aproape 260 de veterani şi văduve de război din judeţ, pe care ne bucurăm că îi avem în viaţă. Într-un an mai deosebit, cu pandemie de coronavirus şi măsuri restrictive impuse de ordonanţele militare, preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, sprijinit de primarii vasluieni, s-a aflat în mijlocul veteranilor, pentru a marca cei 75 de ani trecuţi de la sfârşitul celui De-Al Doilea Război Mondial”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a instituției. “Veteranii vizitaţi au rămas impresionaţi că autorităţile judeţene nu i-au uitat şi că au ţinut să-i felicite pentru sacrificiile făcute în a doua mare conflagraţie mondială”, se mai specifică în comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Vaslui.

Citeste si: Un primar PSD a murit. Avea doar 38 de ani

 

fara descriere

În judeţul Vaslui, purtarea măştilor este obligatorie în spaţiul public. Această măsură a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, fără a fi prevăzute însă şi sancţiuni împotriva celor care încalcă hotărârea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate