GEST ȘOCANT! O vedetă se ascunde într-un buncăr. Soția declară că are probleme mintale. Iată despre cine este vorba și ce se petrece, de fapt

Kanye West trece prin clipe deosebit de grele. Acum, se ascunde într-un buncăr. Kim Kardashian declară că acesta are probleme mintale.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

GEST ȘOCANT! O vedetă se ascunde într-un buncăr. Soția declară că are probleme mintale. Iată despre cine este vorba și ce se petrece, de fapt

Kanye West se ascunde într-un bunker, sigur, din moșia sa de 22 de milioane de dolari din Wyoming, deoarece „nu are încredere în familia sa”, a afirmat un apropiat.

Rapperul, care candidează în prezent pentru președinția SUA, se presupune că a luat o pauză din familia sa după ce a împărtășit o serie de tweet-uri despre soția sa, Kim Kardashian și familia ei.

Tatăl celor patru a chemat-o pe soacra lui, Kris Jenner, pentru tratarea subiectului ce implică videoclipul pentru adulți al soției sale și a filmărilor din Playboy.

El le-a acuzat, de asemenea, pe soția lui și pe Kris Jenner că au încercat să-l „încuie” - comparându-și viața cu filmul Get Out, un film despre un bărbat afro-american care este adus în casa familiei prietenei sale albe și descoperă o serie de detalii tulburătoare despre ei .

Zona unde se află include un buncăr subteran, cu o cameră de panică construită în mod special pentru ca familia să meargă într-o situație de urgență care este alimentată cu mâncare, a spus un apropiat publicației The Sun.

"Kanye s-a înconjurat de un grup mic de oameni în care are încredere și nu are încredere în Kim sau familia ei", a afirmat sursa.

„Și-a schimbat parolele pe Twitter și pe rețelele de socializare săptămâna trecută pentru a bloca pe toată lumea.”

"Este foarte paranoic și este convins că are nevoie de „protecție" față de Kim și Kris - chiar dacă ele încearcă doar să-l ajute."

GEST ȘOCANT! O vedetă se ascunde într-un buncăr. Soția declară că are probleme mintale. Iată despre cine este vorba și ce se petrece, de fapt

Citeste si: Cristina Pucean a ajuns pe mâna medicilor! Ce se întâmplă în aceste momente cu cea mai sexy dansatoare de manele?

Citeste si: Mel Gibson a fost internat în spital cu COVID-19, în aprilie

Citeste si: Klaus Iohannis poate ajunge în izolare la domiciliu! Angajat Ford, depistat pozitiv cu coronavirus la o zi după vizita președintelui!

Kim Kardashian explică faptul că soțul Kanye West suferă de probleme mintale

Kanye West trece prin clipe deosebit de grele după ce acțiunile acestuia i-au dărâmat candidatura la președinția SUA. Kim Kardashian a intervenit public și a solicitat „compasiunea şi empatia” publicului. 

"Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoane iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles", a precizat Kim.

După ce a șters toate postările sale, se spune că acum Kanye se ascunde  de familia sa într-o zonă sigură a moșiei sale, așteptând răspunsul soției sale, relatează Sun.

Mișcarea vine după ce Kanye a spus că îi interzice lui Kris Jenner să-i vadă copiii și i-a ordonat soției sale Kim Kardashian să-l sune.

"Kriss nu te juca cu mine și această atitudine nu este permisă în jurul copiilor mei. Voi încerca să mă închid [sic]", a scris el pe Twitter.

De asemenea, el a împărtășit o imagine de ecran a lui Kris care scria: "Acesta este Kanye. Sunteți gata să vorbiți acum sau încă evitați apelurile mele?"

"Kriss și Kim să mă sune acum", a completat el.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate