Gestul lui Gigi Becali în preajma sărbătorilor! I-a cumpărat o casă unei mame cu 5 copii care e bătută de soţ!

Gigi Becali este cunoscut pentru faptele lui bune. În preajma sărbătorilor finanţatorul FCSB i-a cumpărat o casă unei femei care are 5 copii şi este bătută de soţul ei.

Autor: A. I.

"O să îi cumpărăm o casă femeii (n.red.- Ana Maria Pătru) şi să fie ea stăpână pe casă. Dacă mai vrea ea să-l primească pe soţ, e treaba ei. O să îl primească numai dacă vrea ea, nu cu forţa cum vrea el. O să îi cumpărăm o casă, o să aibă o casă, nu una, cu 2 camere. O să îi luăm o casă cu 2-3 camere, să nu stea băieţii cu fetele. Dacă a născut 5 copii, măcar să trăiască în linişte şi pace. El o să se cuminţească, pentru că el nu are ce face", a spus Gigi Becali la TV.

Becali a ajutat recent şi victimele unei explozii de la Piatra Neamţ, incident în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa şi un bloc de locuinţe a fost grav avariat. Locatarii nu aveau posibilitatea să-l renoveze şi i-au cerut ajutorul lui Gigi Becali.

"Domnul Becali a fost contactat şi a cerut mai întâi să vadă documentele, pentru necesarul de materiale. Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, când apa se infiltrează prin tavan. Probleme în bloc sunt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei.

Luni, pe 12 noiembrie, s-a revenit cu un telefon pentru clarificări, a doua zi s-au deblocat banii, iar astăzi (joi, 15 noiembrie n.red.) primele maşini cu lemnele pentru refacerea acoperişului au început deja să vină în faţa blocului", a spus cel care a apelat la finanţatorul FCSB în numele celor afectaţi, conform monitorulneamt.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”! În 2007 erau prieteni, iar Becali spunea că i-a dat lui Dragnea o valiză cu 150.000 de dolari!

Câţi bani are ACUM Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera este pe locul 6 în topul celor mai bogaţi români

Gigi Becali, în culmea fericirii! Anunţă decizia pe care nu o aştepta nimeni! E vorba de marca "Steaua"

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Alimentul miraculos care trebuie mâncat în fiecare zi primăvara: Face pur si simplu minuni

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Cod roșu Washington. Un nou 6 ianuarie? Cine intenționează să atace Capitoliul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies