Gestul lui Gigi Becali în preajma sărbătorilor! I-a cumpărat o casă unei mame cu 5 copii care e bătută de soţ!

Gigi Becali este cunoscut pentru faptele lui bune. În preajma sărbătorilor finanţatorul FCSB i-a cumpărat o casă unei femei care are 5 copii şi este bătută de soţul ei.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"O să îi cumpărăm o casă femeii (n.red. - Ana Maria Pătru) şi să fie ea stăpână pe casă. Dacă mai vrea ea să-l primească pe soţ, e treaba ei. O să îl primească numai dacă vrea ea, nu cu forţa cum vrea el. O să îi cumpărăm o casă, o să aibă o casă, nu una, cu 2 camere. O să îi luăm o casă cu 2-3 camere, să nu stea băieţii cu fetele. Dacă a născut 5 copii, măcar să trăiască în linişte şi pace. El o să se cuminţească, pentru că el nu are ce face", a spus Gigi Becali la TV.

Becali a ajutat recent şi victimele unei explozii de la Piatra Neamţ, incident în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa şi un bloc de locuinţe a fost grav avariat. Locatarii nu aveau posibilitatea să-l renoveze şi i-au cerut ajutorul lui Gigi Becali.

"Domnul Becali a fost contactat şi a cerut mai întâi să vadă documentele, pentru necesarul de materiale. Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, când apa se infiltrează prin tavan. Probleme în bloc sunt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei.

Luni, pe 12 noiembrie, s-a revenit cu un telefon pentru clarificări, a doua zi s-au deblocat banii, iar astăzi (joi, 15 noiembrie n.red.) primele maşini cu lemnele pentru refacerea acoperişului au început deja să vină în faţa blocului", a spus cel care a apelat la finanţatorul FCSB în numele celor afectaţi, conform monitorulneamt.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate