Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a luat foc: „Dincă e boierul acestei anchete și procurorii îi cântă în strună”

Tonel Pop a răbufnit, după ce Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă ar fi depus o plângere penală împotriva polițiștilor. Criminalul din Caracal îi acuză pe oamenii legii că l-ar fi bătut în închisoare.

„Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-şi doreşte sufletul lui Dincă, procurorii îi pun la dispoziţie... cu excepţia doamnei Hosu”, a răbufnit avocatul Tonel Pop, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Maimult, avocatul familiei Luizei Melencu este sigură că totul este o înscenare și că Gheoghe Dincă nu a fost bătut de polițiști.

„Am văzut tot ce înseamnă filmări, examinare la care a fost supus Dincă. Am văzut toate imaginile, de când a intrat în cabinetele medicale, când era dezbrăcat. Am văzut cu ochii mei, nu avea vânătăi, semne. Avea tupeu, minte! Acest Dincă făcea pe victima, era penibil când le explica medicilor. Dincă e boierul acestei anchete şi procurorii îi cântă în strună”, a mai spus avocatul Tonel Pop, la RTV.

Citeste si: Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

fara descriere

Gheorghe Dincă, mesaj pentru familiile fetelor pe care le-a ucis 

După ce a recunosut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, negând, însă, că le-ar fi violat sau că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, criminalul a transmis un mesaj.

Gherghe Dincă a ținut să le mulțumească câtorva persoane implicate în acest caz, dar a transmis și un mesaj pentru familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

„Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori. Precizez că ţin să mulţumesc domnului avocat Bogdan Alexandru, domnului ofiţer IGPR Daniel Barbu, şi domnului procuror şef Ionuţ Spiridon şi domnului a.s.p. Barbu Nicolae de la arestul IPJ Dolj pentru faptul că datorită lor mi-am dat seama că trebuie să recunosc faptele. Regret faptele şi nu am cuvinte suficiente de adresat familiilor fetelor omorâte”, ar fi mărturisit Gheorghe Dincă, conform Spynews.

Bogdan Alexandru este primul avocat al lui Gheorghe Dincă, desemnat din oficiu. Daniel Barbu este polițistul căruia i-a făcut confesiunea crimelor. Ionuț Spiridon este procurorul șef al DIICOT Craiova.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate