Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

Un bărbat a fost citat de DIICOT. Este suspectat că le-ar fi scos pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Arete este suspectat că le-ar fi scos pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. În urmă cudouă zile, el a fost citat de DIICOT, dar nu s-a prezentat încă la audieri, spun surse judiciare, conform dcnews.ro.

Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a fost intervievat de mai multe ori de psihologii., Specialiștii încearcă să-i afle profilul și ce l-a împins să le ucidă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu profilerul Poliției Române nu mai puțin de 22 de ore. Concluzia trasă, până în acest moment, de agenți este că el tratează femeile ca pe niște obiecte. Criminalul din Caracal nu le spune pe nume celor două fete pe care le-a ucis, ci „fata numărul 1” și „fata numărul 2”.

Citeste si: Adina Apostol, unul dintre supravietuitorii Colectiv, a făcut mărturisiri cutremurătoare. Cum au reacționat două necunoscute când au văzut-o întâmplător: „Au început să...”

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

fara descriere

Gheorghe Dincă este de acord cu prelungirea arestului preventiv

Joi a fost propusă prelungirea arestului perventiv în cazu lui Gheorghe Dincă.

„Nu a făcut declarații (n.r. Gheorghe Dincă în sala de judecată), ci s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El își asumă faptele, e normal să procedeze în acest mod, cel puțin din punctul lui de vedere”, a declarat Claudiu Lascoschi.

De asemenea, avocatul a mărturisit faptul că a discutat foarte puțin cu inculpatul: ”L-am întrebat ce poziție procesuală va avea în raport de propunere de arestare. A spus că este de acord cu ea, indiscutabil, nici nu a vrut să discute cu altceva. L-am întrebat dacă e sigur: Cum, sigur că-s sigur”, a povestit avocatul lui Gheorghe Dincă. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate