Gheorghe Dincă a omorât cel puțin 5 tinere, iar în spatele lui este o femeie! Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWBiz.ro, aruncă bomba despre criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este arestat preventiv fiind cercetat pentru uciderea a două tinere.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Gheorghe Dincă a fost prins după ce Alexandra, o tânără de 15 ani, pe care acesta o răpise, a sunat la 112. Fata nu a putut fi salvată din mâinile criminalului, însă acesta a fost ridicat de polițiști și apoi a și recunoscut crima. A spus că a ucis-o nu doar pe Alexandra, ci și pe Luiza, o tânără de 18 ani dispărută în urmă cu patru luni.

Acum, există informații neconfirmate de oamenii legii că fetele nu au fost singurele victime ale lui Georghe Dincă. Specialistul în astrologie, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, Ioan Burculeț susține că cel puțin 5 victime a făcut Gheorghe Dincă, iar în spatele lui ar fi o femeie.

”Chestiunea este complexă pentru poliție și asta deoarece din punctul meu de vedere, capul unei femei sau implicarea efectivă a acesteia a dat totul peste cap. El, criminalul, este de fapt unealta!

Cu toate acestea, după cercetări, poliția sunt convins că va afla, femeia va fi depistată și se va observa la modul categoric implicarea acesteia. Ulterior, poliția își va da seama ca Gheorghe Dincă a fost doar "praf în ochi” cu toate că el este criminalul.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

În spatele criminalului din Caracal stă de fapt mintea diabolică a unei femei și o întreagă “caracatiță” care au dus la această catastrofă. De ce au conotație deplasările în afara țării noastre încă nu știu, dar cu  certitudine este o legătură.

Ioan Burculeț, detectivul de paranormal, despre Gheorghe Dincă: Profilul lui nu este al unui maniac sexual

 Profilul lui Gheorghe Dincă nu este din punct de vedere psihologic al unui maniac sexual sau criminalul tipic în care obiectul sexual să primeze pentru că ar fi fost tăiată sau mutilate zonele organelor genitale, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru erau semne vizibile găsite la fața locului care ar fi indicat acest lucru.

Eu văd mai mult de 5 victime sacrificate în timp. Poliția oricum nu avea cum să intervină la timp din cauza crizei pe care a avut-o criminalul când a descoperit că fata luase contact cu ei, a fost lovită cu sălbăticie.

Citeste si: Una dintre fetele răpite de criminalul din Caracal a reușit să scape! Gheorghe Dincă o luase și pe ea cu mașina

Citeste si: De ce nu recunoaște Gheorghe Dincă ce ce făcut cu trupul fetelor: „Acolo sunt plasate mai mult de două cadavre”

Citeste si: Șocant! Mama Luizei Melencu a primit un SMS, că fiica ei e în viață! Pe cine au găsit polițiștii la fața locului

În altă ordine de idei, politia este vinovată pentru ce s-a întâmplat acolo pentru că cineva știa sau auzise mai multe dar a tăcut.

Ioan Burculeț, detectivul de paranormal, despre Gheorghe Dincă: Va fi descoperită femeia implicată în acest caz!

 De aici complexitatea cazului, însă până va fi descoperită femeia cu părul deschis la culoare, ochii căprui, cu un semn distinctiv probabil alunișă sau semn de bună purtare din copilărie, vizibil, pe obrazul stâng, nasul ascuțit, suspecta are 1,67cm și în jur de 62 kg. Deocamdată nu este în țară, dar va reveni într-un context în care nu se va aștepta nimeni”, a afirmat ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Familia criminalului de la Caracal, mesaj pentru părinții victimelor, Alexandra și Luiza! Ce le-a transmis

Fostul șef al Poliției Caracal aruncă vina pe Alexandra, fata omorâtă de Gheorghe Dincă! ”Ne-a dus în eroare”

Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba! Răpirea Alexandrei, pusă la cale de o rețea de trafic de persoane! Un indiciu: cumpărarea alifie pentru rănile fetei

Drama neștiută a polițistului de la 112! Agentul de la IPJ Olt acuzat că i-a vorbit urât Alexandrei și-a pierdut un copil în incendiul de la Maternitatea Giulești! ”Mi-am...

A omorât un om, a încercat să scape de dovezi și a susținut că nu este vinovată: Alexandra Oana Ozoreanu, femeia care ispășește acum o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies