Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. El a crezut că fata ”se preface”

Familia Luizei Melencu așteaptă încă un mesaj din partea divinității că fata lor este în viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Gheorghe Dincă ar fi recunoscut faptul că ar fi ucis-o cu cruzime pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, care a dispărut în luna aprilie a acestui an, după ce s-a urcat în mașina luată la ocazie și condusă de Gheorghe Dincă.

Familia Luizei Melencu așteaptă un semn de la divinitate, dar și de la anchetatori, spunându-le că fata lor este în viață și că se întoarce acasă.

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare” DEZVĂLUIRI

Conform Cancan, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, după ce a luat-o la ocazie cu mașina lui. Probe concludente nu au fost obținute nici până la această oră.

Conform spuselor lui Dincă, el ar fi ucis-o în același mod cum susține că a ucis-o și pe Alexandra Măceșanu. El era convins că Luiza Melencu nu ar fi niciodată găsită de familie sau autorități, numai el și ”Dumnezeu” știind unde se află. Monstrul din Caracal a mărturisit faptul că ar fi lovit-o pe tânără, ca în cazul Alexandrei, leșinând. Gheorghe Dincă ”a crezut că se preface”.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal? Gheorghe Dincă, declarație explozivă în dosar: ”E credibilă 100%”

Citeste si: Avocata familiei Melencu, declarații stupefiante din dosar: ”Îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte”

”E detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale condamnării”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Avocata familiei Melencu susține că lipsesc probe din dosar

Avocata familiei Luizei Melencu susține faptul că în dosarele 1-7 nu există probe că ar fi fost văzută în dreptul femeii îmbrăcată în culoarea roșie, deși imaginile au fost difuzate de toate televiziunile din România. Ce se ascunde, însă, în spatele dosarului și de ce nu apar aceste informații?

”Sunt foarte puține probe care se referă la Luiza, doar așa printre picături, printre dosare. Că a existat o tânără pe nume Luiza. Atât. Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la tv acel filmuleț cu Luiza, în care mergea, trecea pe lângă femeia în roșu (…). Ei bine, în niciunul dintre dosarele 1 – 7 nu se află acel film. Nu doar că nu sunt probe care să arate răpirea, dar nici măcar probele arătate în media”, a mai spus Carmen Obârșanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate