Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare” DEZVĂLUIRI

Familia Luizei Melencu, fata răpită de Ghoerghe Dincă în aprilie, are un nou avocat. Este vorba despre Carmen Obârșanu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Familia Luizei Melencu se pare că are un nou avocat. Monica Melencu a mers, săptămâna trecută, la sediul DIICOT să vadă dosarul dispariției fetelor din cazul Caracal. Mama Luizei a fost însoțită de noul avocat. Este vorba despre Carmen Obârșanu, unul din cei mai cunoscuți avocați din Timișoara, conform România TV.

fara descriere

Carmen Obârșanu s-a implicat în cazul Caracal înainte de a fi apărătorul uneia dintre părți. La finalul lunii septembrie, într-o intervenție la o emisiune tv, avocatul spunea că Dincă riscă să fie ucis în închisoare.

”Mă gândesc că acest domn Dincă nu este un om bolnav. Am vorbit cu oamenii din Caracal. Este un om rău care speră să câștige ceva. Vreau să îi atrag atenția dacă se uită la televizor. Este un prost dacă el crede că va beneficia de banii ce i s-au promis pentru a lua asupra lui fapta! Va fi omorât după ce se va da o hotărâre definitivă! Și el nu este conștient de asta!”, a spus avocatul Carmen Obârșanu la acel moment.

Citeste si: Cazul Caracal. Avocatul familiei Măceșanu: ”Gheorghe Dincă ar putea să ajungă liber”

Citeste si: ULUITOR! Cum a reacționat Dincă vineri, dupa ce i s-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile! Criminalul a stat doar 10 minute în fața magistraților! ”Nu mai avea răbdare”

Până acum, interesele familiei Luizei Melencu au fost reprezentate de avocatul Tonel Pop, cel care de altfel a făcut și numeroase dezvăluiri în ”cazul Caracal”.

fara descriere

Vezi continuarea pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate