Gheorghe Dincă avea o obsesie pentru ACEASTĂ femeie! Își spune ”Dracu' pe uscat” și este senzația Internetului: ”Mă urmărea de ceva timp”

Mirela ”Dracu pe uscat”, o româncă de 45 de ani care face senzație pe Internet, povestește cum a fost abordată de Gheorghe Dincă pe site-urile de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

O româncă de 45 de ani care locuiește în Spania și a devenit celebră în mediul online, având live-uri cu zeci de mii de urmăritori, a povestit că Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal este unul dintre urmăritorii ei.

fara descriere

Se pare că Dincă dezvoltase o obsesie pentru ea și intra frecvent în live-urile ei. Pentru că nu i se răspundea la mesaje, bărbatul din Caracal ar fi trecut la jigniri. Acest lucru a determinat-o pe Mirela să-i arate fotografia într-un live pentru a-l demasca și astfel să-l descurajeze s-o mai înjure.

Mirela, ”Dracu' pe uscat”: ”Dincă a jignit în live-urile mele”

fara descriere

”De fiecare dată arăt mulți care îmi ponegresc imaginea, dar câți de aici s-au fixat că am arătat și imaginea acestui criminal? Câți au fost atenți la ceea ce eu am zis și zic zilnic? Cei virtuali și cei reali ca și Gheorghe Dincă, care a jignit de nenumărate ori în live-urile mele iar mulți dintre voi ati dat like... Sunteți stăpâni pe oameni de nimic, dar voi, mulți, nici nu știți ce are respriați. Rușine! Semnat: Dracu pe uscat”, a scris Mirela pe contul ei de socializare.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Încă o minoră a dispărut! Ștefania, în vârstă de 15 ani, e de negăsit

Citeste si: O atletă de 25 de ani a fost găsită moartă pe marginea drumului! Margarita se antrena pentru Jocurile Olimpice

Citeste si: O actriță celebră în filmele XXX a ajuns să trăiască prin canale! Cum arată acum VIDEO

”Nu e prima oară când îi arăt poza și îi dau numele, pentru că mă urmărea de ceva timp și în alte pagini ale mele. Da, am arătat poza lui ca și a multora, dar ca de obicei numai lumea cu cap mă ia în considerație”, a mai spus ulterior Mirela.

Cine e Mirela ”Dracu pe uscat”?

fara descriere

Mirela O. are 45 de ani este de origine din România (Constanța), iar de mai bine de 23 de ani s-a mutat în Spania alături de soțul său cu care este casătorită de la 26 ani. Are 3 copii și recent și un nepot de care este foarte mândră.

fara descriere

În prezent Mirela este casnică și se ocupă de familia sa, iar timpul liber și-l dedică activităților de socializare pe rețele. Conduce două pagini de Facebook, trei canale de Youtube și câteva grupuri.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate