Gheorghe Dincă, chemat la audieri din nou, după ce complicele lui a fost arestat

Gheorghe Dincă va fi audiat din nou astăzi, pentru a da noi detalii despre caz, după ce complicele său a fost descoperit de DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Gheorghe Dincă este dus în fața Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, în care sunt investigate dispariţiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu

Citeste si: Alexandra Ungureanu a ascuns până acum boala de care suferă: „N-am vorbit niciodată despre chestia asta”

Citeste si: Ce spun vecinii din Caracal despre complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu: „Nu-l cred în stare pe ăla”

Gheorghe Dincă, chemat la audieri din nou, după ce complicele lui a fost arestat

Audierea vine după ce ieri, complicele lui Dincă, Ștefan Risipițeanu, a fost arestat pentru că a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când fata era în casa criminalului din Caracal.

fara descriere

Inculpatul a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum procurorii au administrat probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale împotriva acestuia.

Georgiana Hosu, adjunct DIICOT a declarat pentru Mediafax că inculpatul l-a suprins de Gheorghe Dincă în timp ce o ducea pe Luiza Melencu la domiciliul lui. Ștefan Risipiceanu a observat-o pe Luiza Melencu sechestrată în maşină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă, ajutându-l la diverse treburi din curte. Atunci când a fost reţinut, le-a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate