Gheorghe Dincă este dus la DIICOT cu acuzația de profanare de cadavre. Raportul FBI dovedește că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei

Gheorghe Dincă este dus la DIICOT pentru o acuzație care i s-a adus după ce a sosit raportul FBI. Specialiștii au declarat că oasele de la lizieră nu aparțin Luizei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Gheorghe Dincă este acuzat de profanare de cadavre după ce a sosit raportul FBI și este dus din nou la DIICOT, unde va sta de vorbă și cu Ștefan Risipiceanu, complicele care neagă că ar fi violat-o pe Luiza Melencu. 

Citeste si: FBI a decis: Oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu când a aflat vestea

Citeste si: Fetiță de cinci luni din Focșani a murit cu zile din vina medicilor: „Mi-au spus că are roşu în gât și mi-au prescris tratament, apoi ne-au trimis acasă”

Citeste si: Un supravieţuitor al accidentului rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş trece prin momente cumplite! “E terminat ca persoană, e şocat, nu cred că îşi va reveni toată viaţa”

Gheorghe Dincă este dus la DIICOT cu acuzația de profanare de cadavre. Raportul FBI dovedește că oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei

Între timp au sosit rezultatele analizelor FBI care confirmă ipoteza Monicăi Melencu: oasele de la lizieră nu aparțin adolescentei de 18 ani violată de Gheorghe Dincă.

Astfel, procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracţiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese iniţial acuzat de anchetatori, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi.

fara descriere

În această dimineață Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT pentru a fi informat.

„S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de profanare de cadavre, infracţiune care nu fusese reţinută, deşi el declarase că cadavrele au fost arse în acel butoi”, a anunţat, la sediul DIICOT, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă. Potrivit apărătorului, acuzaţia este pentru ambele victime, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, informează Mediafax.

FBI a decis: Oasele de la lizieră nu sunt ale Luizei. Ce a spus Monica Melencu când a aflat vestea

FBI a ajuns la u rezutat fial în cazul oaselor găsite la lizieră despre care s-a vehiculat că ar fi ale Luizei Melencu.

Surse din ancheta FBI au declarat că au venit reultatele analizelor oaselor de la lizieră și s-a descoperit că ADN-ul nu aparține Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate