Un supravieţuitor al accidentului rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş trece prin momente cumplite! “E terminat ca persoană, e şocat, nu cred că îşi va reveni toată viaţa”

Acidentul rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş a avut doi supravieţuitori.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Accidentul rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş s-a petrecut pe 30 noiembrie, la câţiva kilometri de Valencia. „Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia.”, a relatat Adrian, pentru WOWbiz.ro, unul din amicii lui Galeş.

Citeste si: Totul despre ce s-a întâmplat în Spania cu Cornel Galeș! Fiica Vivianei, dezvăluiri EXCLUSIVE din Valencia

Citeste si: Cornel Galeș nu are liniște nici după moarte! Fostul soț al Ilenei Ciuculete, citat azi la tribunal EXCLUSIV

Citeste si: El e duhovnicul lui Cornel Galeş, pe care impresarul îl vizita pentru liniştea sa sufletească! Preotul Grigore Mazilescu va oficia slujba de înmormântare, aşa cum a făcut şi pentru Ileana Ciuculete!

Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a mai povestit Adrian. (vezi cum arată locul în care a murit Cornel Galeş)

fara descriere

Acidentul rutier care i-a fost fatal lui Cornel Galeş: “Ceilalţi doi care au fost în maşină nu au nici o zgârietură"

Acesta a luat legătura cu unul din supravieţitori, care nu a fost rănit, însă este distrus  din punct de vedere psihic. “Ceilalţi doi care au fost în maşină nu au nici o zgârietură, pentru că au purtat centură de siguranţă. Nu e adevărat ce s-a zis, că unul ar fi internat în stare gravă, în comă. Eu am vorbit doar cu unul din ei, cu Sorin. E terminat ca persoană, e şocat de ce s-a întâmplat, nu cred că îşi va reveni toată viaţa. Cred că va avea nevoie de consiliere psihologică”, a mărturisit Adrian.

Trupul lui Cornel Galeş a fost depus la o firmă de pompe funebre din Valencia, iar în dimineaţa zilei de 10 decembrie, sicriul de zinc a fost transportat la aeroport, de unde a plecat spre România cu o cursă a unei companii low-cost. Înmormântarea lui Cornel Galeş va avea loc pe 12 decembrie, la Cimitirul Străuleşti, acolo unde odihneşte şi Ileana Ciuculete.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate