Gheorghe Dincă este terorizat în închisoare de ceilalți deținuți, iar gardienii îl urmăresc non-stop să nu se sinucidă: „Apariția lui a generat o revoltă”

Gheorghe Dincă are viață grea la închisoare, din cauza celorlalți deținuți. Se află acolo de doar o săptămână și este monitorizat permanent de gardieni.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gheorghe Dincă se află de aprope o săptămână în Penitenciarul Jilava. Toată lumea știe pentru ce se află acolo, după ce chiar el a mărturisit că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra. Angajații au povestit că apariția lui acolo a stârnit o adevărată revoltă în rândul celorlalți deținuți.

Gheorghe Dincă este supravegheat permanent pentru a nu se sinucide după gratii de frica de ceilalți infractori care se află în Penitenciarul Jilava.

Citeste si: Un polițist a reușit să intre în mintea lui Gheorghe Dincă! Ce i-a mărturisit criminalul: „Nu mai vreau să...”

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei. Dincă identifică victimele în funcție de lunile anului în care au fost omorâte, nu le spune pe nume”

Citeste si: ȘOCANT!  Cum a băgat-o criminalul în casă pe Alexandra! ”I-a dat un pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute!”

”A fost cazat singur într-o celulă fără gratii, fără ușa clasică, astfel încât să se poată vedea înăuntru, totul de frică să nu se sinucidă! Este supravegheat în permanență de doi gardieni, plus camere de luat vederi și microfoane care înregistrează ambiental tot ce face în camera de detenție. Apariția lui în penitenciar a generat o adevărată revoltă, în special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sărit pe gratii și s-au împins în ele să le rupă. Permanent este înjurat, iar, când răgușesc unii, încep ceilalți. Dincă este într-o teroare continuă și tremură ca o găină!”, au dezvăluit surse din interior pentru Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate