Un polițist a reușit să intre în mintea lui Gheorghe Dincă! Ce i-a mărturisit criminalul: „Nu mai vreau să...”

Un polițist din Capitală a reușit să-l facă pe Gheorghe Dincă să vorbească sincer cu el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a îngrozit România cu faptele lui. Bărbatul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, iar acum anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat și să pună cap la cap informațiile din acest caz.

Un singur polițist a reușit să-l facă pe Gheorghe Dincă să vorbească deschis și să recunoască cele două crime.

„Gheorghe Dincă a început să dea informații datorită măiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un polițist de la Poliția Capitalei a reușit să obțină informațiile acestea comportându-se frumos cu Gheorghe Dincă, empatizând cu acesta. La un moment dat, Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor: „Nu mai vreau să vă fac să vă plimbați degeaba”, a jurnalista Ioana Ciurlea.

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei. Dincă identifică victimele în funcție de lunile anului în care au fost omorâte, nu le spune pe nume”

Citeste si: Cazul Caracal. Experiment incredibil: în cât timp arde un porc întreg. Minte sau nu Gheorghe Dincă? Vezi rezultatul | FOTO

Citeste si: Melodia dedicată Alexandrei Măceșanu face furori pe internet! Lansată vineri, ”Dați-l la părinți” a strâns 1,2 milioane de vizualizări și 32000 de share-uri

Potrivit surselor, acuzația de trafic de minori nu este foarte plauzibilă deorece anchetatorii care lucrează la acest caz nu au găsit dovezi în acest sens.

Ce spune primul avocat al lui Gheorghe Dincă

„A mărturisit prima dată în timpul percheziţiei, din data de 28, duminică 28 iulie, în mod surprinzător pentru toată lumea, inclusiv pentru mine ca avocat al dânsului, în condiţiile în care timp de două zile purtasem discuţii, unele legate chiar de probele din dosar, unde îi explicasem ce probe sunt în sensul acuzării şi că trebuie foarte bine să se gândească şi să spună adevărul.

În mod surprinzător, în timpul percheziţiei din data de 28 iulie, sunt anunţat de anchetatori că dânsul doreşte să-şi recuonască faptele şi să mergem să asistăm la această recunoaştere. M-a surprins pentru faptul că purtasem o discuţie destul de amplă pe această temă atât în ziua de 27 sâmbătă, cât şi 28, şi poziţia lui a fost constantă, în sensul că nu cunoaşte cine sunt aceste fete, şi chiar la un moment dat, făcându-se ... erau insistenţe din partea anchetatorilor să recunoască ptentru că în opinia lor era vinovat şi trebuia să spună adevărul, chiar s-a enervat la un moment dat ... că prea se insista să recunoască fapta şi el mergea pe nerecunoaştere. Deci în raport cu această situaţie, evident că nu puteai să te gândeşti că în curând vei avea o recunoaştere din partea inculpatului”, a declarat Bogdan Alexandru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate