Gheorghe Dincă nu poate fi trimis în judecată! Ce se întâmplă în cazul Caracal: „Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML!”

Tonel Pop a făcut noi dezvăluiri în cazil Caracal. Gheorghe Dincă nu va fi trimis în judecată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Tonel Pop a făcut noi dezvăluiri în cazil Caracal. Gheorghe Dincă nu va fi trimis în judecată.


In articol:

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut noi dezvăluiri legate de cazul Caracal. Conform declarațiilor lui, din rămășițele trimise la FBI, specialiștii nu pot extrage ADN. Gheorghe Dincă nu va fi, deocamdată, trimis în judecată din lipsa unor probe.

Ce a declarat avocatul despre cazul Caracal

„La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici macar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva.

La cadavru, nu spun la care, daca nu gasesti oasele bazinului sau ale craniului nu poti determina sexul. Si atunci determini pe cromozomi. Daca nu ai putut lua ADN, care este izvorul celulei, cum ai putut sa determini sexul? Pentru ca trebuie sa gasesti cromozomii!

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bănică a mers la medic! Ce veste i-a dat: „Mi-a spus că trebuia să vin...”

Practic sunt intr-o nebunie, daca nu ai gasit ADN, asa cum au spus, dar nu au nici bazin, nici oasele capului, nu ai cum sa determini sexul! In laborator nu au gasit celule sa vada daca e om sau alte specii.

Procurorii nu mi-au permis sa pun intrebari incuietoare pentru acesti specialisti, indicandu-mi ca daca vreau intrebari amanuntite sa ii intreb in dosarul in care sunt faptuitori. A fost un impediment, nu am putut sa intreb daca INML are acreditare legala si internationala obligatorie.

Si credeti-ma ca nu le au pe toate! Daca tragem linie, pentru ca judecatorii vor avea nevoie si de opinia specialistilor, cand vor afla ca nu au putut scoate cromozomii, ce sa mai ne ducem sa spunem ca sunt ale Luizei sau Alexandrei?”, a spus Tonel Pop, la RTV.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Pedofil român, prins în flagrant în Marea Britanie. Și-a dat întâlnire amoroasă cu o fată de 15 ani, dar nu s-a gândit nicio clipă ce i s-ar putea întâmpla

Clipe de groază pentru o tânără mamă! A crezut că în camera fiului ei este o fantomă, dar când a aprins lumina s-a cutremurat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies