Andreea Bănică a mers la medic! Ce veste i-a dat: „Mi-a spus că trebuia să vin...”

Andreea Bănică merge deseori la clinici de înfrumusețare, după cum a recunoscut chiar ea. C ei-a spus medicul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Deși nu a suferit nicio intervenție chirugicală la nivelul feței până acum, Andreea Bănică este merge deseori la clini de înfrumusețare. Cântăreața vrea tot timpul să arate bine, mai ales că este persoană publică și fiecare apariție trebuie să fie impecabilă.

„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: ‘știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani’. Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a spus Andreea Bănică, potrivit Click.

Citeste si: Pedofil român, prins în flagrant în Marea Britanie. Și-a dat întâlnire amoroasă cu o fată de 15 ani, dar nu s-a gândit nicio clipă ce i s-ar putea întâmpla

Citeste si: Veste mare pentru fanii MPFM! Unul dintre cele mai iubite cupluri a anunțat deja sexul copilului: „Voi fi tătic de fetiță”

Citeste si: Ea este strănepoata regretatei Tamara Buciuceanu! Gestul emoționant pe care l-a făcut tânăra la mormântul actriței

fara descriere

Ce operație a suferit Andreea Bănică

Cântăreața Andreea Bănică este mereu sclipitoare pe scenă, în fața admiratorilor ei, dar puțini știu că are o mică problemă de ordin fizic. Așa cum a mărturisit și ea, Andreea Bănică are o problemă la degetele mici de la mâini.

Citeste si: Andreea Bănică a spus adevărul despre scandalul dintre ea și Alex Velea! „Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată”

”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a mărturisit Andreea, conform Click.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate