Gheorghe Dincă poate scăpa cu doar câțiva ani de închisoare! Ipoteză-bombă: ”monstrul din Caracal” nu poate fi condamnat pentru omor

Gheorghe Dincă ar putea scăpa de acuzațiile de crimă și va fi judecat doar pentru sechestrare și viol. Afirmația îi aparține profilerului româno-canadian Mihaela Brooks.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

”Cazul Caracal” ar putea deveni cel mai mare eșec al procuraturii române din istorie. Un lung șir de bâlbe și erori ale autorităților ar putea chiar să-l facă scăpat pe Gheogrhe Dincă, omul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

fara descriere

Citeste si: Mesaj incredibil primit de Alexandra Măceșanu din partea familiei: ”Dacă Luiza este cu tine spune-i și ei ”la mulți ani”!”

Citeste si: Noi dovezi în cazul Caracal! Imaginile cu Luiza care ar putea schimba cursul anchetei

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluire ȘOC despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ”Aceste două fete se află acum împreună”

Mihaela Brooks, profilerul român din Canada, aceeași care a analizat și cazul Mădălina Manole și a demonstrat în mare măsură că nu este vorba despre o sinucidere, susține că primii anchetatori ajunși la fața locului au contaminat probele, astfel încât acestea nu mai pot demonstra 100% că a fost ucisă și apoi arsă în butoi, conform scenariului pe care procurorii încearcă să-l demosntreze acum. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate