Gheorghe Dincă, primele declarații de după gratii! Cui a mulțumit și ce mesaj a transmis familiilor Alexandrei și Luizei: „Nu am cuvinte suficiente”

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

După ce a recunosut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, negând, însă, că le-ar fi violat sau că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, criminalul a transmis un mesaj.

Gherghe Dincă a ținut să le mulțumească câtorva persoane implicate în acest caz, dar a transmis și un mesaj pentru familiile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu.

„Nu recunosc infracţiunile de viol şi subsecvent infracţiunea de trafic de persoane şi infracţiunea de trafic de minori. Precizez că ţin să mulţumesc domnului avocat Bogdan Alexandru, domnului ofiţer IGPR Daniel Barbu, şi domnului procuror şef Ionuţ Spiridon şi domnului a.s.p. Barbu Nicolae de la arestul IPJ Dolj pentru faptul că datorită lor mi-am dat seama că trebuie să recunosc faptele. Regret faptele şi nu am cuvinte suficiente de adresat familiilor fetelor omorâte”, ar fi mărturisit Gheorghe Dincă, conform Spynews.

Bogdan Alexandru este primul avocat al lui Gheorghe Dincă, desemnat din oficiu. Daniel Barbu este polițistul căruia i-a făcut confesiunea crimelor. Ionuț Spiridon este procurorul șef al DIICOT Craiova.

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

Gheorghe Dincă a primit interdicție la spovedanie

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că, deși Gheorghe Dincă și-a exprimat dorința de a sta de vorbă cu un preot, anchetatorii nu sunt de acord.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: „Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!”. Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate