Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

Intervenția de la incendiul de la Colectiv nu a fost, de fapt, ireproșabilă. Un ofițer de pompieri a spus adevărul despre ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Incendiul de la Colectiv rămâne una dintre cele mai mari tragedii din România, din ultimii ani. 64 de persoane și-au pierdut viața atunci și mulți alții au rămas mutilați pe viață, cu traume psihologice și dependenți de operații costisitoare și dueroase.

Autoritățile au declarat, după incendiul de la Colectiv, că intervenția s-a desfășurat în mod ireproșabil și că echipele ajunse la fața locului au știut exact ce trebuie să facă și au acționat ca la carte. Filmările de la fața locului, ar arăta, însă, altceva. Toate operațiunile importante sunt filmate, iar incendiul de la Coelctiv nu a făcut excepție de la regulă. Cu toate acestea, imaginile surprinse nu au fost date publicității și, mai grav, nu au fpst văzute nici măcar de procurori.

Un ofițer de pompieri a făcut dezvăluiri halucinante pentru Libertatea, în legătură cu ce s-a întâmplat pe data de 30 octombrie 2015 la Colectiv.

„Pentru că în imaginile filmate de Departamentul de Informare și Relații Publice al ISU se vedea altceva decât versiunea care fusese comunicată oamenilor, anume că intervenția de salvare a vieților a fost impecabilă, aceste imagini nu au fost făcute publice niciodată!”, a declarat ofițerul de pompieri.

Citeste si: Horoscop bani noiembrie. Patru zodii care vor avea probleme financiare

Citeste si: Rugăciune Fecioara Maria. Rostește timp de zece zile această rugăciune făcătoare de minuni

Șefii au văzut filmările și au decis să rămână secrete

„După ce s-a realizat ce conțin, filmările colegului meu nu au fost văzute decât de către un grup mic de ofițeri superiori, nu au fost folosite nici la analizele interne, nu au fost date Corpului de Control al Guvernului Cioloș și nici procurorilor. (...) . Nu le-au luat nici măcar pulsul, nu s-au aplecat spre ei și acest lucru a fost imediat vizibil când șefii au văzut imaginile și, practic, filmarea a fost ascunsă tuturor”, a mai declarat ofițerul pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate