Gheorghe Dincă pune la cale un plan pentru a se sinucide?! Ce spun reprezentanții penitenciarului

Solicitarea lui Gheorghe Dincă de a sta singur în celulă a declanșat alerta în penitenciarul în care se află Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

”Cererea sa, așa cum am citit-o în presă,  m-a surprins, pentru că îl știm ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu stă în picioare, existând suspiciunea că pune la cale o ieșire din scenă, cum îi zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativă de sinucidere. Care este mult mai ușor de realizat dacă este pus singur într-o celulă. Practic, este imposibil să supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezența unor alți oameni cu el în celulă, ne ajută mult”,a declarat unul dintre angajaţii sistemului penitenciar pentru evz.ro.

Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă, fără cei doi colegi

Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă! Criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. În aceste condiții, Dincă merge pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe de cei doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă a ajuns de nerecunoscut în arest, după o lună și jumătate de interogatorii dure. În loc să fie afectat de regimul de viață pe care-l duce acum și de faptul că ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, ”monstrul din Caracal” a părut scos mai degrabă de la un centru de relaxare decât din arest în momentul în care a fost prezent la reconstituirea crimelor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate