Dezvăluirea incredibilă făcută de Gheorghe Dincă în fața colegilor de celulă despre Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a vorbit cu colegii de celulă despre Luiza Melencu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

gheorghe dinca la reconstituire

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, însă refuză să le spună anchetatorilor ce s-a întâmplat cu rămășițele Luizei, continuând să-i trimită pe piste false.

Dezvăluirea incredibilă făcută de Gheorghe Dincă în fața colegilor de celulă despre Luiza Melencu

Gheorghe Dincă ar fi stat de vorbă cu colegii de celulă în Arestul Central și ar fi adus vorba și despre una dintre victimele lui, Luiza Melencu. Potrivit unor surse, Dincă a făcut destăinuiri de față cu deținuții cu care împarte celula.

„Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, ar fi spus Gheorghe Dincă, scriu jurnaliștii de la România TV.

TUPEU MAXIM! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe polițiști, ieri, la reconstituire! Criminalul din Caracal a vrut să stea la umbră

Gheorghe Dincă le-a cerut polițiștilor ”condiții speciale” la reconstituirea de ieri

Timp de două zile, luni și marți, au avut loc reconstituirile de la Caracal în cazul disparițiile semnalate în urmă cu două luni în cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost dus de oamenii legii la locuința sa din Caracal, de pe strada Craiovei, pentru a reface traseul din luna aprilie, dar și din luna iulie, când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost luate de către el cu mașina la ocazie.

luiza melencu

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.

Citeste si: TUPEU MAXIM! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe polițiști, ieri, la reconstituire! Criminalul din Caracal a vrut să stea la umbră

Citeste si: Ultimă oră! Raportul IML în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure

Citeste si: Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă! ”O defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

Criminalul din Caracal a dat dovadă de multă siguranță de sine, nu a cedat niciodată nervos, deși s-a confruntat cu reacții durre verbale din partea părinților celor două fete. Mai mult decât atât, el a avut și pretenții, a cerut apă rece plată și un sandviș! Tupeul lui a atins cote maxime, în momentul în care le-a solicitat anchetatorilor să stea…la umbra, căci îl deranja soarele!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate