Gheorghe Zamfir, victima unei tentative de asasinat! Avocatul Daniel Ionașcu dezvăluie, după 11 ani, că a fost amenințat de servicii pentru a abandona cazul

Gheorghe Zamfir ar fi fost victima unei tentative de asasinat în care au fost implicate servicii de informații, susține avocatul maestrului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Avocatul Daniel Ionașcu a readus în atenția publică un episod ciudat care l-a avut protagonist pe naistul Gheorghe Zamfir. Recent, acesta a povestit că s-au făcut presiuni asupra lui pentru a renunța la un dosar care îl avea protagonist pe artist.

Ionașcu: ”Mi s-a spus să abandonez ancheta”

”Odată, maestra Paula Iacob îmi spune că trebuie să mergem la IML pentru că acolo vom avea o expertizare a maestrului Gheorghe Zamfir – sunt convins că nu se supără pe mine că-l pomenesc în acest context. Era ”protagonistul” unui atentat. Nu știu cum se face, dar în ziua aceea am pus mâna din întâmplare pe telefonul mamei. Am luat telefonul mamei cu mine, am fost ”paralizat” de toate mișcările pe care le puteam face telefonic. Am ajuns undeva, în preajma Gării de Nord, unde locuia domnia sa atunci.

Vreau să vă spun, vă asigur, pe cuvântul meu de onoare, pe telefonul respectiv – subliniez, pe telefonul respectiv – mie, personal, mi s-a spus că dacă se mai contină ancheta în cazul respectiv se va ajunge la lucruri foarte, foarte grave. (...) M-am uitat în dreapta și în stânga pentru că nu era telefonul meu. Trebuia să localizezi persoana, să șții ce telefon are la el, țin minte exact locul în care s-a întâmplat lucrul acesta.

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare?! Manevră pe bani mulți la penitenciar - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

L-am anunțat (pe Gheorghe Zamfir, n.r.) și mi-a spus: ”V-am spus că sunt serviciile cutare și cutare”, nu pot să le spun. I-am spus și am abandonat ancheta. Pentru că era mai importantă viața maestrului Gheorghe Zamfir decât acest lucru. Maestrul Gheorghe Zamfir trăiește”, a povestit Daniel Ionașcu la Antena 3.

Citeste si: Ce fericită e Nicoleta Beca lângă Gheorghe Zamfir! Cântăreaţa de muzică populară este cu 44 de ani mai tânără decât maestrul naiului FOTO

Citeste si: Fotografii de colectie cu Dumitru Farcas! Uite cum se distra in tinerete maestrul taragotului cu Gheorghe Zamfir si Gheorghe Turda!

Citeste si: Scandalul epocal dintre Gheorghe Zamfir si Benone Sinulescu a inceput de la un caine! Marele naist l-a acuzat pe cantaret ca ar fi spus presei faptul ca el si-ar fi pastrat in frigider, timp de doua saptamani, catelusa moarta!

Gheorghe Zamfir: ”Vor să mă ucidă ca pe Grigore Vieru”

Episodul la care face referire avocatul s-a petrecut, se pare, în 2008, atunci când Zamfir a fost victima unui accident extrem de ciudat. Conform relatărilor presei de la acea vreme, el a fost acroșat de o mașină în zona Gării de Nord, iar șoferul a părăsit locul faptei. Polițiștii care au fost chemați la locul faptei au ajuns cu o întârziere mai mare de o oră. A doua zi, un bărbat s-a prezentat la poliție și a povestit că Zamfir ar fi fost de vină pentru accident (a fugit după câini, pe stradă) și că el nu a fugit ci a plecat pentru că polițiștii au întârziat.

Un an mai târziu, Gheorghe Zamfir a declarat că a fost victima unei tentativă de asasinat. ”Știu că sunt urmărit să fiu ucis la fel ca Grigore Vieru. Sunt în exil, torturat, marginalizat, pedepsit, fără să-mi dau seama de ce”, a spus Zamfir care a menționat că accdientul din 2008 a fost ”mâna mafiei”.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Suntem pe ultimul loc în UE! Informația care provoacă cutremur în România

Dezastru pentru Florin și Brigitte Pastramă: Acuzații grave la adresa celor doi: cei doi sunt terminați

Mormântul regretatei avocate Paula Iacob este întotdeauna plin de flori FOTO

Avocatul Daniel Ionascu ramane internat: "Ma simt mai rau" Ce au descoperit medicii in timpul controlului?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies