Vedete

Ghinion teribil pentru Alina in Finala "Bravo, ai stil! All Stars"! Ce i s-a intamplat finalistei in timpul numarului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ghinion teribil pentru Alina in Finala "Bravo, ai stil! All Stars"! Ce i s-a intamplat finalistei in timpul numaruluiicon photo
 
Alina, finalista "Bravo, ai stil! All Stars!", a dezvaluit dupa iesirea din concurs ghinionul pe care l-a avut in timpul numarului sustinut in marea finala. 
 
"Aceasta sunt eu, atat am avut de oferit in conditiile acestea. Inainte de toata sunt OM si da, emotiile m-au lasat fara glas. Ar fi trebuit la moment sa am mult fum, glob disco dar se pare ca am avut ghinion in ultimul moment. 
 
 
"Nu mai conteaza, mai este foarte putin. Eu am facut tot ce tine de mine, dar nu pot reusi decat impreuna cu voi", a dezvaluit Alina pe contul ei de Instagram.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune