Vedete

Prima reactie a frumoasei Iuliana Doroftei dupa finala "Bravo, ai stil! All Stars". "Sunt dezamagita si obosita" Ce mesaj ii transmite castigatoarei Silvia! EXCLUSIV

Iuliana Doroftei ii transmite un mesaj Silviei. Tanara de 19 ani s-a clasat pe locul al doilea in competitia "Bravo, ai stil!"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Prima reactie a frumoasei Iuliana Doroftei dupa finala "Bravo, ai stil! All Stars". "Sunt dezamagita si obosita" Ce mesaj ii transmite castigatoarei Silvia! EXCLUSIVicon photo

Silvia este marea castigatoare a competitiei "Bravo, ai stil. All Stars". In finala au fost eliminate de public mai intai Alina, apoi Marisa, iar spre finalul emisiunii Ilinca Vandici a anuntat numele concurentei care se va bucura de premiul de 100.000 de lei.

Iuliana Doroftei, cea care s-a clasat pe locul al doilea a dat dovada de eleganta si fair play cand a fost intrebata de jurnalistii WOWbiz.ro ce mesaj are pentru rivala ei, Silvia.

"O felicit pe Silvia! Ii doresc multa fericire si liniste sufleteasca. Sper sa foloseasca banii castigati in scopuri onorabile", a declarat tanara de 19 ani.

Protagonista noastra a recunoscut ca starea ei de spirit nu este momentan de invidiat, dar ca are multe proiecte si surprize pe care le pregateste.

"Sunt dezamagita si obosita. Am muncit foarte mult si ma asteptam la alt rezultat. Ma bucur insa cand vad cati romani ma sustin. Am primit zeci de mii de mesaje de la oameni care ma incurajeaza si imi spun ca am fost foarte buna, ca am avut o evolutie laudabila. Tocmai pentru ei voi continua sa fac foarte multe lucruri frumoase in domeniul acesta. "Bravo, ai stil!", a fost doar inceputul", a declarat Iuliana pentru WOWbiz.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune