Ghiță a băgat fitile în triunghiul amoros al momentului?! ”Elena se dă pe lângă Iancu. Seamană cu un fost de al ei”!

Emy Alupei a dezvăluit de la ce a pornit scandalul uriaș dintre Ghiță și Elena, și a menționat că personajul care a dus la el ar fi fost Iancu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Scandalurile dintre Elena Ionescu și Ghiță Balmuș la Survivor România nu se mai termină! Astfel, dacă, în trecut, cei doi s-au certat la cuțite, lăsându-se cu jigniri, de la reproșuri în care artista îi spunea baschetbalistul că se comportă că este ”Ghițela” sau un copil răsfățat și rău până la afirmațiile acide ale acestuia care i-a poruncit să tacă pe un ton extrem de dur, cu replici de genul...”În tabără nu ne ajută cu nimic, nu știe decât să bage râcă, este falsă”, acum, s-a mers și mai departe.


In articol:

Citeste si: Prima declarație a lui Iancu despre Emy! ”Este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp”

Citeste si: Survivor România: Cezar şi Lola au câştigat aseară, la jocul individual, câte 1000 de dolari. Află ce au făcut cu banii!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Dezvăluiri șoc! Iancu Sterp a mâncat bătaie pentru banii furați de Culiță! ” Atunci am aflat cine era cu adevărat hoțul!”

Tensiunile de luni, 4 mai, din tabăra faimoșilor au pornit de la cocoși, iar cearta a luat imediat amploare. Elena l-a făcut pe Ghiță coteț, iar acesta nu a mai rezistat și a trecut la amenințări, de genul ”vezi că te tund cheală zero, te fac cap de p**a”. Mai mult decât atât, sportivul a luat-o deoparte pe Emy Alupei, a cărei simpatie pentru Iancu Sterp este evidentă pentru toți și i-a spus tot ce crede despre ultimele...apropieri dintre cântăreață și războinic.

Elenei nu îi este indiferent Iancu! ”Ghiță a asociat treaba”

Ghiță a băgat fitile și a spus că Elenei Ionescu nu i-ar fi indiferent Iancu! ”Defectul lui Ghiță este că vede tot, și în față, și în spate, bașca și aude tot. Din cauza asta o deranjează pe Elena. Că dacă el nu vedea și nu mai spunea nimic despre cocos și altceva, pe ea nu o mai deranja nimic. Jur, vă garantez...

A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația. La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost de al ei și de aici probabil așa a asociat treaba. Are și el filmele lui”, a comentat Emy Alupei la testimoniale.

Elena Ionescu se dă pe lângă Iancu Sterp la Survivor România și de aici problemele cu Emy?

Elena Ionescu se dă pe lângă Iancu Sterp la Survivor România și de aici și...problemele cu Emy, lucru confirmat și de Ema de la războinici. ”Emy cumva îl simpatizează un pic pe Iancu. Nu e un lucru rău, el e băiat frumos, oricum el are iubită acasă... Și îl simpatizează... Și, probabil dacă, nu știu, Iancu aleargă cu Elena mai mult se gândește că, Doamne, cine știe ce... dar nici nu se pune problema... Dar nici nu se pune problema de așa ceva!... Și, probabil, de asta a fost un pic deranjată, poate nu și-a petrecut... să fi alergat cu Emy și să nu fi alergat cu Elena... Dumnezeu știe...”, a declarat Carmen Emanuela, una dintre Războinicele ajunse în această fază a competiției.

Galerie foto 
Citește și:

Andrei de la Survivor România, întâlnire de gradul zero cu mătușa Karinei: „Mie nu mi-a plăcut de tine...”

Karina a lămurit misterul: a făcut sex cu Andrei la Survivor? A vorbit și despre celebra scenă de sub pătură

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Jador a spus adevaratul motiv pentru care nu a mai vrut sa fie cu Ella: "Iancu s-a imbatat, plangea si mi-a zis ca..."

Ghiță de la Survivor, atac fără precedent la adresa Războinicilor: ”Sunt făcuți toți la serie în China, niște falși” Ce a putut spune și despre Karina, după ieșirea din...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies