Prima declarație a lui Iancu despre Emy! ”Este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp”

Iancu Sterp a vorbit pentru prima dată despre legătura cu Emy Alupei, despre care a spus că este o fată nebunatică

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Surprize, surprize la Survivor România! În ultima perioadî, între Iancu Sterp și Emy Alupei au existat apropieri periculoase, care, cu siguranță, o vor pune pe gânduri pe iubita bărbatului, Denisa. Astfel, înainte de jocul de eliminare de duminică seara, camerele de luat vederi au surprins câteva momente ”interesante” între războinic și faimoasă.

Citeste si: Karina si Andrei de la Survivor România, declaratii emotionante, aseara, la "FanArena" : „Îmi doresc familie, copii”

Citeste si: Karina a lămurit misterul: a făcut sex cu Andrei la Survivor? A vorbit și despre celebra scenă de sub pătură

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Incredibil! Ce a spus Cezar Juratoni după ce i-a umplut fața de sânge războinicei Ema de la Survivor România! ”Mi-e foarte rușine. Nu am dat niciodată în viața mea într-o femeie, dar...”

Într-unul dintre ele, supărat pe ce se întâmpla la el în tabără, concurentul a preferat compania cântăreței de trap, care i-a sărit în spate, și a stat lipită de el câteva minute bune, timp în care el îi zâmbea cuceritor, iar în alte ore ale zilei, la fel, cei doi stăteau separați de grup, unul lângă altul și mâncau din cocos, fără să le pese de nimeni din jur.

Legătura dintre Iancu și Emy observată imediat de către colegi! ”Pare atrasă cu adevărat de el, mereu este în preajma lui” 

Apropierile dintre Iancu și Emy au fost observate imediat de colegi, care au văzut dincolo de ”săgețile” pe care și le mai aruncă între ei. ”Cine se tachinează, se iubește”, a spus Ghiță la un moment dat, urmat și de la alți participanți la show, care văd ceva mai mult decât flirturi nevinovate între faimoasă și războinic.

”Emy pare atrasă cu adevărat de Iancu, mereu este în preajma lui... surprinzător, îi iartă glumele, uneori deplasate la adresa ei. El are iubită acasă, este adevărat că este foarte frumoasă, dar niciodată nu se știe. Până acum însă, nu a făcut niciun pas, mai ales că o este și îndrăgostit de Denisa, dar Emy este prezentă permant în zona războinicilor”, a dezvăluit, amuzată, Karina, pentru WOWbiz.ro, la emisiunea ”Ștafeta mixtă”!

Iancu Sterp a spus tot ce simte despre Emy Alupei! ”Am ce povesti cu ea, e de viață, râdem, glumim, este și apropiată de vârsta mea, ne înțelegem destul de bine”

Cum lucrurile au evoluat, la fel și bârfele, Iancu Sterp a spus tot ce simte despre Emy Alupei, dorind să pună punct, cel puțin deocamdată, tuturor speculațiilor. ”Emy este o fată foarte tare, foarte ca lumea și nebunatică în același timp. Am ce povesti cu ea, e de viață, râdem, glumim, este și apropiată de vârsta mea, ne înțelegem destul de bine, chiar dacă ea este la faimoși, eu de la războinici. Avem o relație de prietenie strânsă și cred că o să fim prieteni și când plecăm de aici”, a declarat războinicul la testimoniale, apoi a mai ținut să precizeze un lucru. ”Eu sper să nu se interpreteze ceva, dacă glumim să nu se înțeleagă altceva”.

Galerie foto 
Citește și:

Scandal de proporții la Survivor România! Ghiță a amenințat-o pe Elena: „Închide-ți gura, să nu ți-o închid eu. Dacă îți dau un rever de palmă, te fac...”

Karina spune adevărul despre relația pe care o va avea în țară cu Andrei de la Survivor! ”Am luat în calcul o logodnă!”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Gluma se îngroașă în relația dintre Iancu Sterp și Emy Alupei. Ce cuvinte de „amor” și-au aruncat în ultimele zile. ”Cine se tachinează se iubește”

Elena Ionescu și-a uimit colegii de la Survivor România! Nimeni nu se aștepta la asta: „Jos pălăria! Ai doar respect pentru asta”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies