Vedete

Giani Kirita a ajuns "sa le bantuie" si pe concurentele de la Exatlon Mexic! Ce mesaj i-a transmis zilele trecute lui Macky prin intermediul prezentatorului emisiunii? VIDEO

In emisiunea Exatlon Mexic de duminica, 18 februarie, prezentatorul a transmis un mesaj din partea lui Giani Kirita.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Giani Kirita a ajuns "sa le bantuie" si pe concurentele de la Exatlon Mexic! Ce mesaj i-a transmis zilele trecute lui Macky prin intermediul prezentatorului emisiunii? VIDEOicon photo

Giani Kirita a ajuns din nou la Exatlon Mexic, dupa ce prezentatorul mexican i-a spus lui Macky, concurenta din echipa Razboinicilor, ca are un mesaj de la roman pentru ea. 

“Am un mesaj pentru tine, Macky. Un mesaj din partea unui membru al echipei romanesti. Un mesaj de la Giani, prietenul nostru, Giani, fotbalistul, cel mai guraliv roman. Nu stiu de ce, dar el ti-a trimis salutari. Eu am folosit acest prilej pentru a-ti transmite acest mesaj”, i-a spus concurentei prezentatorul Exatlon Mexic.

Dupa ce si-a adus aminte cine este Giani Kirita, Macky a zambit si i-a raspuns: “Ii intorc salutarile. Sa speram ca nu e grosolan, ca atunci (n.r in timpul ultimului meci dintre Romania si Mexic) cand voia sa ne intimideze”, a spus Macky, in hohotele de ras ale colegilor ei de la Exatlon Mexic.

Giani Kirita, la Exatlon Mexic! De ce e el celebru printre concurentii mexicani

Pana acum, cele doua echipe Exatlon Romania si Exatlon Mexic au avut trei confruntari, toate terminate cu victoria mexicanilor: 10-4 (in prima), 10 -9 (in a doua) si 10-5 (in a treia). De fiecare data, Giani Kirita a iesit in evidenta, dar nu  prin jocul sau, ci prin cat de "guraliv" a fost, asa cum l-a si caracterizat prezentatorul mexican. 

Concurentii Exatlon Mexic se afla in competitia din Republica Dominicana de circa 5 luni, perioada in care au tot fost eliminari. Acum, in concurs au ramas 6 concurenti, 4 la Faimosi si 2 la Razboinici. Macky, de la Razboinici, este in echipa cu Ernesto, mezinul competitiei care a facut senzatie si in meciul cu Romania.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune