Vedete

Giani Kirita a solicitat bani de la stat pentru finantarea firmei sale, dar dosarul sau a fost respins! Vezi cat a cerut Faimosul pentru afacerea sa secreta!

Toamna trecuta, Giani Kirita a solicitat bani de la stat pentru finantarea firmei pe care si-a infiintat-o in mai 2017.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Giani Kirita a solicitat bani de la stat pentru finantarea firmei sale, dar dosarul sau a fost respins! Vezi cat a cerut Faimosul pentru afacerea sa secreta!icon photo

Inainte sa plece in Republica Dominicana, Giani Kirita a solicitat bani de la stat pentru finantarea firmei sale, „SC Agrement Giani Kirita SRL”. Acesta si-a infiintat firma in mai 2017, apoi a inscris-o in programul de finantare „START-UP Nation”, solicitand suma de 199.500 de lei, adica aproximativ 43.000 de euro. (vezi care este adevarul despre operatia fiului lui Giani Kirita)

Giani Kirita a solicitat bani de la stat pentru finantarea firmei. Dosarul sau a primit 95 de puncte

Intr-o postare pe site-ul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), ministerul pentru antreprenoriat a anunat rezultatul verificarilor dosarelor pentru Start-Up Nation. Dosarul firmei lui Kirita, care a primit un punctaj de 95, dintr-un total de 100, figureaza ca respins.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune