Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera: „Sa faci dus incet, ca stropesti pe jos”

Pe vremea cand era fotbalist, Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera, nimeni altul decat Ionut Lupescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cand era jucator la Dinamo si convocat la echipa nationala, Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera. Este vorba despre Iont Lupescu, fostul mare fotbalist al nationalei, care a pierdiut recent alegerile pentru presedintia FRF. Kirita si Lupescu au fost colegi la Dinamo, intre 1998 si 2001, dar si la nationala. (vezi ce afacere secreta a aviut Giani Kirita in Turcia)

Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera. A spus ca nu ar rezista sa stea o zi langa Ionut Lupescu

Intrebat cu ce om de fotbal nu ar rezista sa stea inchis 24 de ore, Giani Kirita nu a stat prea mult pe ganduri. „Aoleu. Păi, l-am avut la echipa naţională. Era colegul meu de cameră, Ionuţ Lupescu”, a dezvaluit Kirita intr-un interviu despre coechipierul sau, care jucase 8 ani in Germania, la Leverkusen si Monchengladbach.

Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera: "Nu puteam sa fac nimic fara sa-mi faca observatie"

In perioada de inceput a carierei de fotbalist, Giani Kirita de la Exatlon a fost terorizat de un coleg de camera. „Nu sforăia sau altceva dar, frate, era meticulos, şi nu puteam să fac nimic fără să-mi facă observaţie:„să faci duş încet că stropeşti pe jos", „să-ţi aranjezi lucrurile", plus că la televizor ne uitam numai la canale nemţeşti, toată ziua la Pro Sieben”, a dezvaluit Kirita despre Ionut Lupescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate