Vedete

Giani Kirita de la Exatlon isi adora fiica. Uite cum doarme vulcanicul sportiv pe pieptul superbei Roxana. Imaginea asta va deveni garantat virala! FOTO EXCLUSIV!

Iata dovezile clare ca Giani Kirita de la Exatlon isi adora fiica.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Giani Kirita concureaza la Exatlon, la echipa "Faimosii"icon photo
Giani Kirita concureaza la Exatlon, la echipa "Faimosii"

Giani Kirita de la Exatlon este un barbat fericit si implinit. Dupa incheierea carierei de fotbalist, acesta a inceput sa cocheteze cu televiziunea si a participat la o o sumedenie de emisiuni unde s-a facut remarcat gratie umorului, spontaneitatii si atitudinii de baiat rau.

Fostul sportiv pare un barbat dur si “uns cu toate alifiile”, cum s-ar spune in popor, dar cand il vezi langa Roxana, fiica lui in varsta de 18 ani, poti sa juri ca om mai sensibil si blajin nu exista. In preajma Roxanei, Giani Kirita nu e vulcanic, nu tipa si zambeste, acesta declarand mereu ca mostenitorii lui sunt talismanele care-i poarta intotdeauna noroc si oamenii pe care ii iubeste mai mult decat pe el insusi.

Iar cand vezi imaginile pe care vi le prezentam astazi, cu fostul dinamovist si cu fata lui, il reevaluezi instantaneu pe barbatul navalnic de la Exatlon.

Intr-una dintre fotografii, fostul fotbalist doarme linistit pe pieptul adolescentei si se vede clar ca Giani Kirita isi adora fiica. In alta imagine, Roxana se odihneste pe celebrul ei tata care doarme "bustean. 

Giani Kirita isi adora fiica. Tanara recunoaste ca a ajutat-o celebritatea tatalui ei

Roxana este foarte ambitioasa, doar aschia nu sare departe de trunchi, are rezultate bune la scoala si, in plus, a terminat si un curs de make up, iar acum castiga proprii ei bani. Tanara si-a format deja o clientela de invidiat, iar tatal ei este mandru de ea.

"Am absolvit un curs de make up si am inceput sa lucrez de cateva luni in domeniu. Asta imi doresc sa fac pentru ca vreau sa devin cunoscuta, apreciata si, de ce nu, sa castig banii mei. Recunosc ca am avut mai multe posibilitati decat ceilalti copii. Tatal meu are relatii, cunoaste lume in stanga si in dreapta, asa ca imi este mai usor sa ma integrez in lumea mondena. Dezavantajul este ca toti sunt cu ochii pe tine si trebuie sa ai grija la ceea ce spui, ca se interpreteaza ai poate aparea in presa", a spus tanara pentru WOWbiz.ro. Maturitatea si ambitia Roxanei ne fac sa intelegem, fata echivoc de ce Giani Kirita isi adora fiica.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune