Giani Kiriță, declarație halucinantă la adresa criminalului din Caracal: " Dacă aș fi fost acolo, nu aș fi ținut cont de nimeni și de nimic. Ăla din casa aia nu este om" EXCLUSIV

Giani Kiriță atacă dur în cazul crimei din Caracal, și arată cu degetul spre toată lumea

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Cazul de la Caracal a îngrozitor o Românie intreaga și a dus, cum era firesc, la o serie de controverse. Gravitatea faptelor lui Gheorghe Dincă și lipsă de reacție a autorităților i-au determinat pe mulți, vedete sau oameni obișnuiți, să riposteze.


In articol:

fara descriere

Giani Kiriță a avut chiar o stare de nervozitate uriașă, mai ales că și el este tată de fată. În premieră pentru WOWbiz.ro, vedeta de la Exatlon a tunat și a fulgerat în acest caz.

”Sunt șocat, sunt revoltat, nu-mi vine să cred că s-a putut face așa ceva,în secolul XXI. Eu dacă aș fi fost acolo și în acea situație, nu aș fi ținut cont de nimeni și de nimic. De niciun ordin al poliției, al justiției, al cuiva din țara asta. Mă duceam cu ei de gât, spărgeam poarta, spărgeam ușa, cu tot riscul din lume, aș fi dat cu picioarele, cu pumnii, cu sticlele, cu ce îmi venea la mână. Trebuia să salvez viața! Atât! Acesta era gândul meu. Ală din casa aia, nu este om”, a spus bărbatul.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Dani Mocanu după ce a fost săltat de mascați pentru un videoclip: ”Risc între 6 luni și 3 ani de închisoare”

Citeste si: Actrița Florina Cercel a ținut secretă boala de care suferea! ”Nu știau că e bolnavă”

Citeste si: Fostul șef al Poliției Caracal aruncă vina pe Alexandra, fata omorâtă de Gheorghe Dincă! ”Ne-a dus în eroare”

fara descriere

Giani Kirita a vorbit dur despre criminalul din Caracal! ”Parcă am fi în Evul Mediu, să omori așa niște copii. Nu ai suflet”

Giani Kiriță a vorbit dur despre criminalul din Caracal, dar și despre modul în care toată lumea a acționat. ”Vă spun sincer, sunt iritat, am o stare de neliniște continuă de vineri încoace, vorbesc cu toți cunoscuții mei pe această temă. Este de neconceput ce s-a întâmplat, parcă am fi în Evul Mediu, să omori așa niște copii. Nu ai suflet! Nu spun lucrurile acestea numai în calitate de tată de fată, ci și de om. Nu concep așa ceva, în secunda doi eu eram în casa criminalului, fie că era vorba de fiica mea, de fata unui prieten sau de o străină.

Repet, mie dacă mi-ar fi dat cineva un telefon, cu un strigăt de ajutor, păi aș fi escaladat gardul ăla părăsit imediat. Auzi...să aștept un ordin, să intru peste trei ore, cinci ore sau mai știu eu câte. Doar se știa și adresa exactă. Măi...și chiar dacă nu ar fi fost corectă, și ar fi fost o pistă falsă, îmi asumam, asta era, dar e absurd. Mereu trebuie să ne gândim că salvăm o viață, în orice situație”, a conchis Kiriță pentru WOWbiz.ro!

Foto Inquam/ Bogdan Danescu

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate