Giani Kiriță, vehement despre ieșirea lui Giubi: "Mi s-a părut din junglă, niciodată nu am făcut așa ceva"

Giani Kiriță a comentat ultima ieșire a lui Andrei "Giubi" Boțoacă, ce i-a adus acestuia și o penalizare. Giani a atras atenția asupra faptului că, din greșeală, un concurent ar fi putut fi lovit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Niciodată nu am făcut așa ceva. Hai să spunem că în anumite momente tensionate se poate întâmpla o dată. Dar să te apuci să spargi, să faci urât. Asemenea ieșiri nu le înțeleg că eu l-am cunoscut pe băiatul ăsta, dar după el a venit, a vorbit cu mine și și-a cerut scuze.

Ce a făcut el mi s-a părut din junglă-junglă, nu poți să te apuci să rupi, sunt și fete acolo. Totuși, e un concurs sportiv. Pierzi, acceptă cu mândrie. Ce faci tu aici până la urmă?

Dacă a luat cu scândura aia, a rupt, Doamne ferește, putea să lovească pe cineva", a spus Giani Kiriță la FanArena.

"Cum ar fi reacționat Boțoacă dacă ar fi fost la Războinici și ar fi pierdut două luni încontinuu?", a întrebat, retoric, Iulian Pîtea.

Giani Kiriță a comentat și victoriile Războinicilor de după plecarea lui

Giani Kiriță a vorbit și despre ultimele victorii ale Războinicilor, amintind că el a spus că după eliminarea jucătorilor mai slabi Războinicii vor începe să câștige.

"Nu e nicio coincidență. Când am venit prima oară în emisiune ce v-am zis? În momentul în care vor fi eliminați cei mai slabi din echipa noastră, echipa Războinicilor o să înceapă ușor-ușor să câștige.

Încă o dată, le mai trebuie încă un om eliminat și atunci vor câștiga și mai mult", a mai spus Giani Kiriță, fără să menționeze cine ar trebui să mai plece din echipa Războinicilor.

"Pe toți i-am tratat în mod egal, atât pe băieți, cât și pe fete. N-am avut niciodată un favorit. Echipa are nevoie de minim doi lideri, care să tragă echipa după ei.

Behăiala și râsetele nu-și au locul într-un concurs ca Exatlon", a mai susținut Giani Kiriță la FanArena.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate