Giani Kiriță, vehement despre ieșirea lui Giubi: "Mi s-a părut din junglă, niciodată nu am făcut așa ceva"

Giani Kiriță a comentat ultima ieșire a lui Andrei "Giubi" Boțoacă, ce i-a adus acestuia și o penalizare. Giani a atras atenția asupra faptului că, din greșeală, un concurent ar fi putut fi lovit.

Autor: A.I.

In articol:

"Niciodată nu am făcut așa ceva. Hai să spunem că în anumite momente tensionate se poate întâmpla o dată. Dar să te apuci să spargi, să faci urât. Asemenea ieșiri nu le înțeleg că eu l-am cunoscut pe băiatul ăsta, dar după el a venit, a vorbit cu mine și și-a cerut scuze.

Ce a făcut el mi s-a părut din junglă-junglă, nu poți să te apuci să rupi, sunt și fete acolo. Totuși, e un concurs sportiv. Pierzi, acceptă cu mândrie. Ce faci tu aici până la urmă?

Dacă a luat cu scândura aia, a rupt, Doamne ferește, putea să lovească pe cineva", a spus Giani Kiriță la FanArena.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

"Cum ar fi reacționat Boțoacă dacă ar fi fost la Războinici și ar fi pierdut două luni încontinuu?", a întrebat, retoric, Iulian Pîtea.

Giani Kiriță a comentat și victoriile Războinicilor de după plecarea lui

Giani Kiriță a vorbit și despre ultimele victorii ale Războinicilor, amintind că el a spus că după eliminarea jucătorilor mai slabi Războinicii vor începe să câștige.

"Nu e nicio coincidență. Când am venit prima oară în emisiune ce v-am zis? În momentul în care vor fi eliminați cei mai slabi din echipa noastră, echipa Războinicilor o să înceapă ușor-ușor să câștige.

Încă o dată, le mai trebuie încă un om eliminat și atunci vor câștiga și mai mult", a mai spus Giani Kiriță, fără să menționeze cine ar trebui

să mai plece din echipa Războinicilor.

"Pe toți i-am tratat în mod egal, atât pe băieți, cât și pe fete. N-am avut niciodată un favorit. Echipa are nevoie de minim doi lideri, care să tragă echipa după ei.

Behăiala și râsetele nu-și au locul într-un concurs ca Exatlon", a mai susținut Giani Kiriță la FanArena.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicii au câștigat jocul pentru aventură! Au sărbătorit într-un mod spectaculos la final

Tensiuni în echipa Războinicilor! Nicoleta Luncă a avut un conflict cu Alex Stoica!

Primele reacții ale lui Giubi, după ce a distrus recuzita de la Exatlon: „Am avut anumite frustrări...”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies