Gica Popescu nu mai e tras ca prin inel! "Baciul" a facut burtica si s-a chinuit serios sa se urce la volan, masina lui fiind parcata foarte aproape de un alt autoturism Video

Fostul capitan al Barcelonei si-a scos fiica la o cumparatura de rutina. Maria este o domnisoara in toata regula si se apropie cu pasi repezi de sarbatorirea majoratului

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Dupa perioada grea petrecuta dupa gratii, Gica Popescu incearca sa recupereze timpul pierdut in inchisoare, petrecand foarte mult timp alaturi de familie. 

In plus, "Baciul" pare sa fi lasat in plan secund antrenamentele de intretinere, iar acest lucru incepe sa se vada. 

fara descriere

Zilele trecute, paparrazii WOWBiz l-au surprins pe unul dintre componentii de baza ai "Generatiei de aur" in timp ce se pregatea sa intre intr-un supermarket, impreuna cu fiica lui. 

fara descriere

Imbracat lejer si cu o mina senina, "Baciul" a reusit cu greu sa gaseasca un loc de parcare, strecurandu-se apoi cu dificultate pentru a iesi din masina. In afara locului stramt care i-a creat probleme, Popescu a acumulat si cateva kilograme, mai ales in zona abdomenului, iar acest lucru parca i-a ingreunat si mai mult iesirea din masina. 

fara descriere

Gica si Maria au mers la un supermarket din zona, iar apoi la piata, fiica fostului mare fotbalist surprinzand prin alura de domnisoara in toata regula pe care o are la aproape 18 ani, cifra pe care o va implini in curand! 

fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate