Paparazzi

Gica Popescu, schimbare de look! S-a tuns scurt ca sa nu se mai vada ca a inceput iar sa cheleasca?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gica Popescu, schimbare de look! S-a tuns scurt ca sa nu se mai vada ca a inceput iar sa cheleasca?icon photo
Gica Popescu a fost si ramane un domn in adevaratul sens al cuvantului! Zilele trecute, "Baciul" a fost surprins de paparazzii WOWBiz.ro iesind dintr-un local de lux impreuna cu un prieten.


Cu un nou look, imbracat elegant, fostul international se pare ca si-a revenit complet dupa situatia grea prin care a trecut, fiind si inchis, si e numai un zambet. Dar nu putem sa nu remarcam ca l-au ajuns anii si pe Gica Popescu. Desi in urma cu cativa ani isi facuse implant de par, acum fostul fotbalist de la Barcelona are un nou inceput de calvitie.

Cu toate acestea, el e foarte atent cu toate detaliile. De exemplu, inainte sa urce in masina, a luat sacoul si l-a asezat atent pe scaun. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune