Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”! În 2007 erau prieteni, iar Becali spunea că i-a dat lui Dragnea o valiză cu 150.000 de dolari!

Într-o declaraţie furibundă, Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”.

Autor: Matei Vaihan

Foarte nervos, Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”. "În Centenar dacă nu spunem adevărul când să-l spunem? În Centenar spunem adevărul. Şi ştiţi care este adevărul? Adevărul este că noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima ţară din Europa. Adevărul este că tot timpul avem probleme cu UE şi ne atenţionează despre lucrurile pe care le facem cu justiţia.

Dacă vorbim de Centenar noi la ora asta ţara românească este acaparată de mafie cu cel mai mare gangster în fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Şi dacă noi sărbătorim şi îi permitem unui gangster să distrugă o ţară în Centenar atunci noi suntem nişte găini şi nu mai vrem să fim noi demni. “Care demnitate? Dacă suntem ultimii în Europa la toate? Care-i demnitatea? Dacă noi avem un gangster pe care nimeni nu poate să-l dea jos din statul român şi distruge ţara. Pe omul acesta chiar nu poate nimeni să-l oprească", a declarat Becali la România TV.

Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”:" Dragnea s-a enervat şi l-a ameninţat"

Dragnea este marele inamic din PSD al Gabrielei Firea, fina de cununie a lui Becali. În trecut, Becali a încercat să obţină ajutorul lui Dragnea. 

“Liviu Dragnea, noul ministrul al Internelor, a primit şi el, în 2007, o valiză de la Gigi Becali. Aceasta su'ine Becali. Patronul Stelei a făcut dezvăluirea într-o conferinţă de presă, pe 3 aprilie. Cum s-a întâmplat acest lucru? Becali voia să îl cumpere de la Rapid pe fotbalistul Vali Bădoi şi, cum negocierile intraseră în impas, patronul Stelei a apelat la sentimente. El a susţinut într-o conferinţă de presă că i-a dat 100.000
de euro lui Liviu Dragnea, care urma să fie naşul de cununie al lui Bădoi, pentru a-l convinge pe jucător să accepte oferta Stelei. Bădoi acceptase într-o primă instanţă, dar apoi a refuzat, aşa că i-a dat banii înapoi lui Liviu Dragnea, care i-a returnat lui Becali. Dragnea s-a enervat şi l-a ameninţat pe jucător ca nu ii va mai fi naş! "Eu i-am dat banii, dar el mi i-a trimis inapoi.
Bădoi i-a dat banii naşului său Dragnea, de la PSD, să mi-i aducă. Din cauză că nu s-a ţinut de cuvânt, Liviu Dragnea nici nu mai vrea să îl cunune acum"
, dezvăluia hotnews.ro în 2009..

Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”: "N u şi-a respectat cuvântul"

Supărat pe liderul PSD, Gigi Becali a zis că Liviu Dragnea e “cel mai mare gangster”. În 2009, Liviu Dragnea a confirmat ceea ce s-a întâmplat, dar nu a recunoscut că a primit banii de la Becali. "Ce am avut? Nu îmi aduc aminte, în 2007 au fost niste declaraţii confuze făcute şi de Bădoi şi de Becali. De Revelion, Bădoi, după o deplasare în Ucraina, mi-a zis că vrea să plece de la Rapid. El m-a rugat să îl sun pe Becali, am făcut-o, apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Da, i-am zis că nu o să mai fiu naşul lui de cununie, nu şi-a respectat cuvântul. Eu am vorbit cu domnul Becali, el semnase un precontract şi apoi nu a vrut să se mai ducă, am vrut să întrerupem relaţia. Eu ţin cu Rapid, de la 3 ani", a spus Dragnea. Până la urmă, Bădoi s-a transferat la Steaua, dar nu a stat la echipa lui Becali decât în sezonul 2007-2008.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Posibile cupluri la Exatlon! Fanii şi-ar dori să îi vadă împreună până la finalul competiţiei fenomen

Bogdan de la ”Insula Iubirii”, mărturisiri incredibile: ”Nu mai există şansă de împăcare”

HOROSCOP complet 2019. Lucrurile se liniştesc pentru toate zodiile. Începe o perioadă benefică

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Dragnea a distrus-o complet pe Viorica Dăncilă. Ce i-a făcut din închisoare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

S-a decis cel mai așteptat moment în TV. Antena 1 anunță o mare lovitură pe piață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies