Gigi Becali, despre cea mai mare tragedie din viața lui: "A murit pentru că s-a sacrificat"

Gigi Becali nu a fost dintotdeauna omul apropiat de biserică și de Dumnezeu, așa cum e cunoscut azi de toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Gigi Becali nu a fost dintotdeauna omul apropiat de biserică și de Dumnezeu, așa cum e cunoscut azi de toată lumea.
O tragedie care s-a abătut asupra familiei sale l-a făcut pe latifundiar să-și schimbe viziunea asupra vieții.
S-a întâmplat în urmă cu două decenii și, deși el a preferat să nu vorbească despre acest lucru, Giovani Becali a povestit ce s-a întâmplat.

În urmă cu 20 de ani, Becali a suferit cel mai mare șoc atunci când sora lui maimare Doina a murit la vârsta de 44 de ani.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați, și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, spunea Giovani Becali.

Citeste si: Gigi Becali, despre Daniela Crudu ”Probabil îi place și violența” Milionarul a avut discuții cu vedeta pe vremea când aceasta se iubea cu Mihai Costea

 

fara descriere

A fost un moment care l-a marcat profund pe Becali și familia lui

Citeste si: Cum i-a triplat Gigi Becali salariul lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România: „Dacă va juca bine va primi chiar şi 10.000 de euro lunar”

 

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea latifundiarul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate