ULTIM MOMENT! Cruduța, dezvăluri cutremurătoare din spital! Ce le-a spus vedeta polițiștilor veniți la patul ei după ce a fost snopită în bătaie de iubit! ”Tremura toată și spunea întruna ”mi-e frică”!

Daniela Crudu era extrem de speriată la spital, când au venit polițiștii să îi ceară detalii despre bătaia primită de la iubit

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

La primele ore ale dimineții de duminică, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei! Daniela Crudu  a fost victima unui eveniment înfiorător, concret, vedeta a ajuns la spital, desfigurată în urma unei agresiuni… conjugale!

Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a venit, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar, într-o stare gravă, după ce a fost agresată de iubitul ei croat. Culmea, totul s-a petrecut după ce se distrase maxim la un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă a ei, Mădălina Pamfile, și părea că toată lumea este a ei.

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

Citeste si: Declarație halucinantă a iubitului Danielei Crudu: ”Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

 

"Secția 23 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112 de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că este agresată de iubitul ei. Polițiștii sosiți la fața locului au luat legătura cu persoana vătămată, care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment ", a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Daniela Crudu are traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală 

Conform surselor noastre, Danielei Crudu nu este deloc una bună, cu atât mai mult cu cât fosta asistentăTV și-a câștigat, până acum, banii din imaginea impecabilă pe care a afișat-o de fiecare dată. Mai mult, o împătimită a operațiilor estetice, Daniela Crudu și-a ”refăcut” fața anul trecut, ea refuzând să mai participe la un reality-show de supraviețuire când a văzut că își pune în pericol figura angelică. Acum însă, ajunsă la Urgențe, Cruduța a fost diagnosticată de medici cu mai multe probleme, chiar dacă, în fapt, doctorii de la Urgențe nu au întâmpinat probleme pentru a o stabiliza. Astfel, după bătaia încasată,bruneta are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație.

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit! ”Nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit, mai mult a fost și traumatizată din punct de vedere psihic. De altfel, surse de la spital au dat și câteva detalii cutremurătoare în acest sens. ”Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarați. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au dezvăluit persoane de la fața locului, care au mai specificat și faptul că bruneta acuza dureri în zona abdominală, semn că amorezul ei croat i-a aplicat câteva lovituri și în această zonă.

Galerie foto 
Citește și:

Ce decizie a luat Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat

Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

Augustin Viziru a semnat din nou cu Pro Tv! Detaliile ascunse de public. Informațiile pe care nimeni nu le-a știut despre el

Primele imagini cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a fost bătută în mașină de iubitul croat: "I-a dat un pumn în față la semafor"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies