Gigi Becali, la un pas de moarte! Ce i s-a intamplat finantatorului FCSB

Gigi Becali a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita niciodata. Finantatorul FCSB a fost la un pas de moarte dupa ce avionul in care se afla nu a reusit sa decoleze de doua ori, iar a doua oara i s-au oprit si motoarele.

Autor: A. I.

Totul s-a intamplat in urma cu ceva vreme, insa Gigi Becali nu va uita niciodata aceasta experienta. El sustine ca Dumnezeu l-a salvat si ca i-a trimis un semn.

"Am crezut că murim. Am scăpat ca prin urechile acului! Motoarele s-au oprit in aer. Acum sunt in stare de soc. Daca mai întârzia zece secunde în aer, nu mai avea unde să coboare şi acum poate eram pe altă lume.

Dumnezeu a fost cu mine, mi-a dat un semn", declara Gigi Becali.

Virgil Becali, varul lui Gigi Becali, a vorbit si el despre episodul dramatic pe care el si finantatorul FCSB l-au trait.

"Am trăit două şocuri, nu unul. Imediat după decolarea spre Craiova, de pe Aeroportul Băneasa, când nu ne înălţasem mai mult de şase-zece metri, brusc s-au oprit luminile în avion, motoarele, iar pilotul a fost obligat să aducă avionul la sol, aproape de capătul pistei, pentru că mai erau câteva sute de metri până se termina pista de decolare. A frânat, în cele câteva sute de metri care mai erau. Pilotul ne-a spus că s-a oprit generatorul, să stăm un sfert de oră că se remediază. Am stat cam 20 de minute, ne-au anunţat că problemele s-au remediat şi că putem pleca, cu acelaşi avion. Domnul Becali a spus că are încredere în Dumnezeu şi ne-am suit, numai că povestea s-a repetat. Imediat după decolare, urcasem vreo şase metri când iar s-au stins luminile din cauza problemelor tehnice, iar pilotul a pus din nou avionul la sol, aproape de capătul pistei.

De această dată ni s-a spus că nu mai merge şi oricum nu mai zburam. Ne-am speriat, bineînţeles, am trecut de două ori pe lângă moarte", declara Virgil Becali.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Radulescu a trecut printr-un avort! Ce spune despre drama cumplita pe care a trait-o

Gigi Becali e tare generos cu frizerul lui! S-a tuns si s-a barbierit si imediat a scos teancul de bani!

Gigi Becali, dezvaluiri INCREDIBILE despre perioada petrecuta in inchisoare! "Ei primesc putere de la Satana!"

Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

Doliu uriaș în lumea artistică! Un talent de excepție s-a stins din viață la doar 35 de ani

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies