Gigi Becali, o nouă lovitură financiară înainte de Paști! L-a bătut pe finul Pandele în instanță și și-a umflat conturile! EXCLUSIV

Gigi Becali a câștigat lejer procesul cu administrația orașului Voluntari, acolo unde primar este finul său, Florentin Pandele.

Gigi Becali
Autor: Radu Constantin

In articol:

Gigi Becali și-a umflat din nou conturile după ce a câștigat fără mari bătăi de cap procesul cu Unitatea Adminstrativ Teriotorială Orașul Ilfov. Becali va primi suma de 106.780 lei ca diferență de la un impozit plătit în avans, pentru vânzarea a patru terenuri.

”Orașul Voluntari” nu a depus măcar o întâmpinare în acest proces.

Becali a cerut banii de pe impozit înapoi

Conform informațiilor din dosar, Gigi Becali a încheiat între 2014 și 2017, două contracte de vânzare-cumpărare pentru parcele de teren, un contract de construire a unei servituți și un contract de donație. În baza acestor contracte, el a plătit 213.559 lei la bugetul local cu titlu de impozit pe transfer de proprietate. Toate cele 4 contracte au fost ulterior desființate (tranzacțiile nu au mai avut loc), iar Becali a făcut solicitare pentru restituirea sumelor plătite anterior.

Citeste si: Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt de nevoiașii care așteptau pomană înainte de Paște! Iată cum a reacționat latifundiarul când i-a văzut

În 2020, Becali a primit de la ANAF Ilfov doar o jumătate din sumă (101.782 lei), din care i s-a mai reținut și 5.000 de lei ca obligație fiscală restantă. Pentru restul de 106.780 lei, instituția a invocat legea 2017/2015, cea care prevede plata unor taxe pentru transferul de unor proprietăți care au stat în posesia contribuabilului mai puțin de 3 ani.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, amintiri din perioada în care era portar la FCSB! Dezvăluiri spectaculoase despre Gigi Becali

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Becali s-a văzut nevoit să ceară în instanță restul de bani, iar la începutul acestei luni, după doar două termene, finanțatorul FCSB a câștigat procesul. În afară de suma datorată, Becali va primi și dobânzi precum și 600 de lei, cheltuieli de judecată. Administrația orașului Voluntari a avut la dispoziție 15 zile pentru a face recurs, însă termenul respectiv expiră în acest weekend.

Transferuri de sute de mii de euro între Becali și finul Pandele

Gigi Becali povestea, cu ceva vreme în urmă, că Florentin Pandele ”l-a păcălit” cu peste 500.000 de euro, bani care i-a dat pe doi jucători de la FC Voluntari, echipă patronată de Consiliul Județean Ilfov.

Florentin Pandele
Florentin Pandele este primar la Voluntari și finul lui Gigi Becali

”Pandele, care este finul meu, m-a păcălit de vreo 500 de mii. Finul meu m-a păcălit cu 500 de mii pe mine, pe Becali şi pe FCSB. Doi jucători (n.r.- Achim şi Moke) pe care i-am luat, am dat 500 de mii pe ei şi am mai dat încă 50 de mii că a jucat nu ştiu câte meciuri ăla (n.r.- Moke). Şi am pierdut 550 de mii la finul Pandele. Şi nici măcar nu i-a luat pentru el. I-a luat pentru Voluntari. A negociat mai bine, bravo lui", a dezvăluit Gigi Becali pentru un ziar de sport.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Ciuculescu aka sosia lui Gigi Becali. Noul faimos de la Survivor România îl imită perfect pe latifundiarul din Pipera!

Câți bani ține pe card moștenitoarea imperiului Dedeman? E blondă, deșteaptă și frumoasă, iar familia ei are o avere de 2 miliarde de euro! Dezvăluiri exclusive

Cozmin Guşă soţie. Vezi cum arată partenera de viaţă a politicianul român şi câţi copii au împreună

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies