Gigi Becali se roaga pentru Simona Halep si ii trimite sms-uri. Uite ce ii spune latifundiarul celei mai iubite romance

Gigi Becali ii trimite mesaje indragitei Simona Halep. Uite ce ii spune.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Gigi Becali este unul dintre cei mai mari sustinatori ai Simonei Halep. Cea mai buna tenismena din lume se bucura de aprecierea milionarului, iar de curand acesta a spus ca se roaga des pentru indragita sportiva.

"La rugaciune spune ca trebuie sa te rogi si pentru aproapeale tau. Pentru Steaua, am zis las-o incolo, ca mai avem timp. Simona este singurul om pentru care ma rog ca si pentru Steaua. Adica tin crucea la gura si pe Hristos in piept. Si trag, il respir pe Hristos si-l tin pana se termina mingea. Si am emotii pentru ea ca si pentru Steaua. Suntem romani, suntem aromani, adica inaintea romanilor, aici pe pamantul asta, asa se spune. Noi suntem traci. Cel mai mare fotbalist din toate timpurile este machidon, acum cea mai mare tenismena din toate timpurile... ca nu mai e alta ca ea, e Simona. Ea e pentru mine asa, o satisfactie, o mandrie. Daca nu era machidoanca, poate nu ma rugam asa pentru ea. Ca m-am rugat in lacrimi. Poate nu ma rugam in lacrimi. Ziceam: 'Doamne, ajut-o pe ortodoxa noastra!'. Dar pentru ea ma rog in lacrimi", a declarat de curand finantatorul Stelei.

Pe langa rugaciuni, Becali ii arata aprecierea si respectul Simonei si prin mesaje. Inainte de meciurile importante ale romancei care conduce in WTA, milionarul ii scrie mesaje de sustinere.

"I-am scris doua mesaje inainte de meciul cu Sarapova si a castigat partida. I-am zis sa-si folosească harul, altfel va lua bataie. Asa i-am scris. I-am trimis mesaj si inainte de partida cu Ostapenko.", spunea latifundiarul din Pipera in urma cu un an.

De atunci, Gigi Becali si-a facut un obicei si ii trimite sportivei sms-uri de incurajare inainte de fiecare partida "cheie".
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: