Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani este Răzvan Şelariu, care a făcut parte din lotul olimpic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani a trecut printr-o dramă teribilă. În noiembrie 2016z, presa relata că băieţelul lui Şelariu a murit în Qatar, după ce a fost lovit de un autoturism chiar în fața casei din Doha, oraş încare Şelariu antrena de câțiva ani lotul masculin al Qatarului. Familia Şelariu mai are un copil, pe Sabrina, care are 11 ani în prezent. (vezi ce decolteu ameţitor a afişat gimnasta Diana Bulimar)

Citeste si: Detalii nebănuite despre viața amoroasă a celebrei gimnaste Nadia Comăneci! „Era şi cu Nicu Ceaușescu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică”

Citeste si: Sportiva Andreea Răducan a născut pentru a doua oară!

Citeste si: Fosta mare campioană Laura Badea a făcut nunta de porțelan FOTO

Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani. Rareş a fost lovit mortal de o mașină în fața casei din Doha 

Condoleante, Răzvan Șelariu! Familia Dinamo este alături de Razvan Șelariu în momentele de imensă durere prin care trece. Fiul fostului gimnast medaliat cu bronz la JO 2004, Rareș Andrei, a fost lovit mortal de o mașină în fața casei din Doha (Qatar), unde Răzvan profesa de câțiva ani, ca antrenor al lotului masculin de gimnastică. Suntem consternați și plângem odată cu tine, Răzvan!”, se arăta într-un mesaj de condoleanțe al clubului Dinamo București, la care Răzvan Șelariu a fost legitimat în România.

fara descriere

Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani. Şelariu nu a mai putut sta în Qatar după tragedie 

Şelariu nu a mai putut sta în Qatar după tragedie. El a primit o ofertă de a antrena în Insulele Feroe şi nu a stat deloc pe gânduri, dorind să plece cât mai departe de locul în care fiul său şi-a pierdut viaţa. Pe lângă antrenamente din sală, Şelariu se bucură din plin de viaţa tihnită din Feroe. Pescar pasionat, Şelariu pleacă des în incursiuni cu vaporaşe pentru partide de pescuit în larg, arâtându-le amicilor capturile sale. Răzvan Dorin Șelariu, 32 de ani, a fost component al lotului olimpic al României, cucerind numeroase medalii europene, dar și una olimpică de bronz cu echipa, la JO din 2004. În 2008, el a fost ales gimnastului anului în România, titlu pe care l-am împărțit cu Sandra Izbașa. După retragerea din activitatea de performanță s-a îndreptat spre antrenorat, din 2010 pregătind lotul Qatarului, țară în care s-a mutat cu familia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate