Gina Chirilă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, însărcinată în 5 luni! ”Am luat doar două kilograme” Incredibil, cum arată ACUM soția lui Bogdan Vlădău

Gina Chirilă i-a uimit pe jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” când le-a spus că este însărcinată în 5 luni.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Fostul model Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, este concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, deși este însărcinată în 5 luni. De altfel, concurenta i-a uimit pe toți când le-a spus în câte luni este gravidă, și asta pentru că frumoasa blondă este slabă, iar burtica abia i se observa prin rochia neagră.

fara descriere

Totuși, Cătălin Botezatu a criticat-o pe Gina Chirilă pentru modul în care a defilat, ”cam nesigur”. Gina Chirilă a spus însă că nu doar faptul că este gravidă a împiedicat-o, ci și emoțiile.

”Se spune că noi, modelele, avem cea mai mare încredere în noi. Dar, de fapt, noi avem cele mai multe frici, de la luatul în greutate, emoțiile. Ce observ astăzi este că un show de televiziune este altfel decât un podium. Sunt un pic stângace (…) Sunt aproape în 5 luni și am luat doar două kilograme, dar am luat în talie, se observă cu centimetrul”, a spus Gina Chirilă.

fara descriere

De altfel, fostul model a precizat că va avea o fetiță, iar ea și Bogdan Vlădău au ales deja numele pe care-l va purta aceasta: Katia.

Citeste si: Care este valoarea premiului pus la bataie la “Bravo, ai stil! Celebrities” Noul sezon al show-ului incepe miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00

Citeste si: De la ce a început de fapt scandalul dintre Maria Ilioiu și Andreea Tonciu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Tonciu a spus tot adevărul!

Citeste si: Andreea Tonciu de la „Bravo, ai Stil! Celebrities” s-a dezbrăcat pentru Botezatu. Declarația fierbinte a concurentei: „Pentru tine o fac că ești cel mai sexy bărbat din România”

Gina Chirilă de la Bravo ai stil! Celebrities va avea o fetiță cu Bogdan Vlădău

La finalul anului trecut, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, anunțau că vor deveni părinți în curând.  

fara descriere

După o relație de aproape 7 ani, cei doi și-au oficializat povestea de iubire în fața ofițerului de Stare Civilă în vara anului 2017, în cadrul unei ceremonii fabuloase. Luna aceasta, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au anunțat cu bucurie fanii că urmează să devină părinții unei fetițe.

Anul 2020 se anunță unul extraordinar pentru cele două vedete, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă fiind împliniți atât pe plan personal, cât și profesional. Aceștia sunt implicați în două proiecte de anvergură la Kanal D, Bogdan Vlădău este în echipa Faimoșilor de la Survivor România, iar Gina Chirilă este concurentă în show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate