Gina Pistol a publicat o poză în care apare alături de Smiley, iar internetul a luat foc! "Am leșinat, nu cred!"

Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste în mare secret, iar cei doi nu vor nici în ruptul capului să recunoască, în mod oficial, legătura dintre ei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste în mare secret, iar cei doi nu vor nici în ruptul capului să recunoască, în mod oficial, legătura dintre ei.
Cu toate astea, Gina nu duce lipsă de simț al umorului și...mai în glumă, mai în serios, a publicat prima fotografie în care apare alături de Smiley. Desigur, imaginea se dorește a fi mai degrabă o parodie la idea de cuplu dintre ei doi și numeroasele speculații, care totuși, s-au dovedit a fi reale.
În imaginea photoshopată, Smiley apare în backstage lângă o fetiță, iar cineva, a modificat imaginea extrem de bine și a pus chipul Ginei în loc de cel al copilului.
"Haterii vor spune că e Photoshop", a scris Gina în dreptul imaginii.
Imaginea a primit peste 50 de mii de like-uri, dar și numeroase comentarii. Flick, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Speak sunt doar câțiva care au comentat la postarea Ginei, extrem de amuzați: "Am leșinat!", "Moooor", "Hahahaha".

Gina Pistol și Smiley, relație ferită de ochii publicului

La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au fost într-o vacanță exotică. Nu s-au pozat nici de această dată împreună, însă din imaginile postate de amândoi, aproape în același moment, e clar că se aflau în același loc.

"Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Şi cu Smiley am apucat să mă cunosc şi este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet şi o inimă mare.

Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârşit cred că… pare că s-a apropiat mai mult aşa decât s-ar fi apropiat în anii trecuţi sau în celelalte relaţii. Este fericită şi asta e important. 

Dacă ea e fericită şi noi suntem fericiţi. Când o să o văd aşa bosumflată şi cu ochii umflaţi de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo”, a declarat Cătălin Scărlătescu, colegul de emisiune al Ginei Pistol, într-un interviu pentru VIVA!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate