Gina Pistol tot mai aproape de o nuntă cu Smiley? Ce vedetă aruncă bomba

Gina Pistol şi Smiley formează un cuplu, chiar dacă îşi ţin relaţia departe de ochii curioşilor. Cel care ”dă din casă” este Cătălin Scărlătescu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Gina Pistol şi Smiley sunt un cuplu de ceva timp, deşi iniţial nici unul nu a vut să-şi assume relaţia. De câteva ori însă, Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu Gina Pistol  i-a dat de gol pe aceştia.

Chiar şi în emisiunea unde Chef Scărlătescu şi Gina sunt împreună, bărbatul face mereu aluzii referitoare la relaţia acesteia cu Smiley şi chiar la o nuntă ce pare tot mai aproape. ”Ginuţo mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav”, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiunile trecute.

Gina Pistol şi Smiley tot aproape de nuntă? ”Este fericită”

Apoi, Chef-ul îi face mereu complimente de genul ”Ce frumoasă esşti azi! Se vede că iubeşti şi eşti fericită”.
Într-un interviu acordat recent revistei Viva!, însă Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relaţia colegei sale cu Smiley. "Pe Smiley l-am cunoscut, este un băiat extraordinar. Le este bine împreună. Mă bucur pentru Gina. Pare că s-a apropiat mai mult aşa, decât în alte relaţii. Este fericită. Când o s-o văd cu ochii umflaţi de plâns, nu o să mai fie. Sper să nu ajungem acolo", a declarat Cătălin Scărlătescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: