Gina Pistol și Smiley fac nuntă! Anunțul prezentatoarei TV: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Vedete

Gina Pistol și Smiley fac nuntă! Anunțul prezentatoarei TV: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de pasul cel mare, mai precis de nuntă. Ce spune blondina despre fericitul eveniment?!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi amorezi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din relația lor rezultând și o fetiță, de care sunt foarte mândri, Josephine pe numele ei.

Deși în nenumărate rânduri au spus că nunta nu este o prioritate pentru ei, lucrurile s-au mai schimbat între timp, iar recent, Gina Pistol a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață plănuiesc să organizeze fericitul eveniment.

Citește și: „Atunci uită de copil” Pavel Bartoș a dat tot din casă despre Gina Pistol și Smiley! Se întâmplă asta de fiecare dată când se întâlnesc

Deocamdată, vedeta nu poate să ofere mai multe detalii despre acest eveniment, căci nu este nimic stabilit.

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”

, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

Gina Pistol, despre fiica ei, Josephine

În doar o lună, respectiv în martie, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley urmează să împlinească 2 ani, iar celebra sa mamă spune că micuța crește de la o zi la alta. De asemenea, Josephine are și înclinații artistice, pentru că de dimineața până seara, aceasta cântă și dansează.

Smiley și fiica lui, prima apariție împreună pe platourile de filmare. Josephine a atras toate privirile: "Nu-mi vine să cred"

”Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine

[Sursa foto: Instagram]