Ginerele lui Sile Cămătaru se pune bine cu socrul: ”La mulți ani, nevasta mea frumoasă! Te iubesc!” FOTO

Ninel Moxu este însurat cu Rebecca, fata lui Sile Cămătaru, pe care declară că o iubește enorm.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Rebecca, fata interlopului Sile Cămătaru, s-a măritat, în octombrie 2017, cu iubitul ei, Ninel Moxu, fiul unui bun prieten de-al tatălui ei. De atunci, cei doi au fost nedespărţiţi în vacanţe şi la evenimentelele la care erau invitaţi, postând zeci de fotografii care-i înfăţişau împreună, în ipostaze tandre.

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat Nuţu Cămătaru la o nuntă! Celebrul interlop a purtat o cămaşă roz descheiată la gât, cu vedere la tatajul de pe piept! FOTO

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu a făcut ”unboxing” la cadoul primit de la ”Diamantul Roz”! Cât a costat obiectul de lux?

Doar două luni au stat certați cei doi, după care dragostea a revenit în cuplu, așa că Ninel nu ratează nici o ocazie de a-și declara dragostea pentru aleasa lui: ”La mulți ani, nevasta mea frumoasă! Te iubesc!”, a notat Ninel de Sfântul Nicolae, zi în care soția Rebecca Nicole și-a aniversat onomastica. 

fara descriere

Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate