Grasu XXL și Laura Andreșan vor deveni părinți! Uite cum a dat vestea

Laura Andreșan și Grasu XXL vor deveni părinți! Cei doi au fost surprinși împreună, la un târg.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Laura Andreșan, cunoscută în trecut drept ”profa de sex” și rapperul Grasu XXL vor deveni părinți! Anunțul a fost făcut chiar de Laura Andreșan pe rețelele de socializare, unde a postat o imagine în care arată cum arată ”vestea”. Ba mai mult decât atât, cei doi au fost surprinși de fotoreporterii Click! la un târg celebru din Capitală, târg dedicat mamelor și bebelușilor. Fotoreporterii i-au surprins burtica de gravidă!

”#nocomment #justbump #babybump #madewithlove”, a scris în dreptul fotografiei.

fara descriere

Grasu XXL și Laura Andreșan, o familie fericită

Laura se iubește cu Grasu XXL, care a reuşit să treacă cu brio peste trecutul tumultuos al acesteia, şi, mai mult de atât, aceasta a devenit mai serioasă ca niciodată. Starul are un blog unde continua să dea sfaturi ca "profa de sex" şi, mai mult de atât, îşi continuă studiile universitare în domeniul... psihologiei!

Laura Andreșan, despre scandalul ”Olivia Steer”

Olivia Steer primește o mână de ajutor nesperat de la Laura Andreșan în contextul unui scandal uriaș legat de teoriile anti-vaccinare.

Laura Andreșan scrie pe profadesex.com despre cazul Oliviei Steer, supusă la un veritabil linșaj mediatic după ce a o prestație modestă pe tema vaccinare/anti-vaccinare într-o emisiune de televiziune alături de medicul Mihai Craiu.

Într-un articol intitulat ”Proiecția ”Olivia Steer”, adică rahatul din tine/mine văzut în ea”, Laura Andreșan vorbește despre calitatea oamenilor care au fost cei mai înverșunați critici ai Oliviei, evocând lipsa de expertică a acesteia în domeniul medical.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate