Vedete

Laura Andreșan, despre scandalul ”Olivia Steer”: ”Rahatul din tine, văzut în ea”! ”Profa de sex” îi desființează pe criticii vedetei

Olivia Steer primește o mână de ajutor nesperat de la Laura Andreșan în contextul unui scandal uriaș legat de teoriile anti-vaccinare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Laura Andreșan scrie pe profadesex.com despre cazul Oliviei Steer, supusă la un veritabil linșaj mediatic după ce a o prestație modestă pe tema vaccinare/anti-vaccinare într-o emisiune de televiziune alături de medicul Mihai Craiu.

Într-un articol intitulat ”Proiecția ”Olivia Steer”, adică rahatul din tine/mine văzut în ea”, Laura Andreșan vorbește despre calitatea oamenilor care au fost cei mai înverșunați critici ai Oliviei, evocând lipsa de expertică a acesteia în domeniul medical.

Andreșan: ”Se pretinde guru spirtual, scrie cărți”

”Interesant este că aceste dive (repet “doamne și domni”) ale României care s-au grăbit să atace public, atât prin articole scrise pe blogurile personale cât și prin participarea la diverse emisiuni, fac exact același lucru de care o acuză pe Olivia. Respectiv, o voce care s-a arătat extrem de deranjată de poziția Oliviei și care a acuzat-o de toate cele enumerate, se pretinde guru spiritual, organizează pe sute chiar mii de euro întâlniri de dezvoltare personală, scrie cărți psihologice etc… și bineînețeles nu are absolut nici o pregătire în Psihologie. Deci unde este rahatul, în curtea cui? Măcar Olivia nu încasează sume exorbitante pentru “întâlniri antivaccinare”.

Citeste si: Andi Moisescu primește cadou de ziua lui un burger! Oare Olivia Steer a văzut aceste imagini?

Citeste si: Oana Zăvoranu, decizie importantă! ”Îmi vor schimba viața”

Citeste si: Andreea Raicu, critică dură la adresa Oliviei Steer! Ce întrebare a lansat către ea

Altă gură acuzatoare a prezentat conferințe de parenting, dă și sfaturi în acest sens, și bineînțeles din nou vorbim de o persoană cu zero pregătire profesională în parenting și psihologia copilului”, scrie Laura Andreșan pe profadesex.com.

Andreșan subliniază faptul că articolul nu este unul anti-vaccinare ci se referă strict la atacurile dure la adresa Oliviei Steer venite de la cei care au aceleași ”păcate” precum cele pe care le evocă.

 

 

 

Galerie foto