Laura Andreșan, despre scandalul ”Olivia Steer”: ”Rahatul din tine, văzut în ea”! ”Profa de sex” îi desființează pe criticii vedetei

Olivia Steer primește o mână de ajutor nesperat de la Laura Andreșan în contextul unui scandal uriaș legat de teoriile anti-vaccinare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Laura Andreșan scrie pe profadesex.com despre cazul Oliviei Steer, supusă la un veritabil linșaj mediatic după ce a o prestație modestă pe tema vaccinare/anti-vaccinare într-o emisiune de televiziune alături de medicul Mihai Craiu.

Într-un articol intitulat ”Proiecția ”Olivia Steer”, adică rahatul din tine/mine văzut în ea”, Laura Andreșan vorbește despre calitatea oamenilor care au fost cei mai înverșunați critici ai Oliviei, evocând lipsa de expertică a acesteia în domeniul medical.

Andreșan: ”Se pretinde guru spirtual, scrie cărți”

”Interesant este că aceste dive (repet “doamne și domni”) ale României care s-au grăbit să atace public, atât prin articole scrise pe blogurile personale cât și prin participarea la diverse emisiuni, fac exact același lucru de care o acuză pe Olivia. Respectiv, o voce care s-a arătat extrem de deranjată de poziția Oliviei și care a acuzat-o de toate cele enumerate, se pretinde guru spiritual, organizează pe sute chiar mii de euro întâlniri de dezvoltare personală, scrie cărți psihologice etc… și bineînețeles nu are absolut nici o pregătire în Psihologie. Deci unde este rahatul, în curtea cui? Măcar Olivia nu încasează sume exorbitante pentru “întâlniri antivaccinare”.

Citeste si: Andi Moisescu primește cadou de ziua lui un burger! Oare Olivia Steer a văzut aceste imagini?

Citeste si: Oana Zăvoranu, decizie importantă! ”Îmi vor schimba viața”

Citeste si: Andreea Raicu, critică dură la adresa Oliviei Steer! Ce întrebare a lansat către ea

Altă gură acuzatoare a prezentat conferințe de parenting, dă și sfaturi în acest sens, și bineînțeles din nou vorbim de o persoană cu zero pregătire profesională în parenting și psihologia copilului”, scrie Laura Andreșan pe profadesex.com.

Andreșan subliniază faptul că articolul nu este unul anti-vaccinare ci se referă strict la atacurile dure la adresa Oliviei Steer venite de la cei care au aceleași ”păcate” precum cele pe care le evocă.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: