Grațiela a spus adevărul! Care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Mihai Onicaș la Survivor România! ”Totul s-a întâmplat odată cu venirea lui Ghiță!”

Grațiela Duban a dezvăluit ce a determinat-o să se îndepărteze de Mihai Onicaș în timpul competiției la Survivor România

Autor: Lia Popescu

In articol:

Grațiela Duban a părăsit Survivor România îngenuchiată de proprii colegi, dar, în special de Mihai Onicaș, surprinzător, faimosul cu care a avut o relație foarte bună în prima parte a competiției din Republica Dominicanpă.

”Nu mă așteptam ca Mihai să mă voteze, să fie el cel care să scrie numele meu pe foaie, în condițiile în care am avut rezultate bune în ultima săptămână. Însă, am învățat ceva aici, în Republica Dominicană, și anume să nu mă mai încred în oameni niciodată”, au fost cuvintele Grațielei din seara nominalizării.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Mesajul lui Dan Cruceru pentru fiica lui: "Fata mea, fii buna azi, ca maine, inca, sa avem un viitor cu totii!"

Grațiela Duban și-a cerut iertare lui Mihai Onicaș înainte de eliminare

Discursul faimoasei avea să se schimbe însă în consiliu, înainte ca publicul să își spună ultimul cuvânt.
”Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este ca sunt deschisa să învăț din greșeli.

Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine.
Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”,
a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească Survivor România.

Citeste si: Gratiela Duban, eliminată din competiția “Survivor România”. Măsurile impuse pentru concurenți, pe fondul pandemiei de coronavirus, anunțate de prezentatorul emisiunii

Citeste si: Grațiela Duban, mesaj cu ochii în lacrimi pentru soțul său: „Aș vrea să vorbesc cu Andrei...”

Grațiela Duban a spus tot adevărul despre Mihai Onicaș! ”M -am îndepărtat, încet, încet, de Mihai. Poate acolo a fost greșeala mea”  

Mai mult decât atât, Grațiela Duban a spus tot adevărul despre Mihai Onicaș câteva ore mai târziu! ”Eu am avut o legătură foarte frumoasă cu Mihai, dar ea s-a stins atunci când a venit Ghiță! Acesta este adevărul! M-am simțit mai apropiată de Ghiță, de viața pe care a dus-o, de problemele pe care le-a întâmpinat, și m-am îndepărtat, încet, încet, de Mihai. Poate acolo a fost greșeala mea, că nu am fost constantă în legăturile de pe insulă. Am crezut că ele vor rezista și fără a fi hrănite. Însă, repet, i-am cerut iertare la final și sper să ne revedem cu bine acasă”, a comentat faimoasa la Fanarena.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

INCREDIBIL! Ce a pus-o Duban pe Grațiela să jure la scurt timp după ce faimoasa a fost eliminată de la Survivor România! ”Este primul lucru pe care ți-l cer”

Scene emoționante în Republica Dominicană! Un faimos și-a cerut iubita de soție direct din junglă! ”Abia aștept să îi pun inelul pe deget”! Ce reacție a avut și tânăra când a...

Scandal în direct, între Andrei Duban și mama Asianei: „ Vai, imi cer scuze, am uitat că vorbesc cu valorosul...”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies