Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă la nunta ei! Buchetul de mireasă a avut o eşarfă neagră în semn de doliu pentru mama ei!

Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă atunci când s-a măritat cu Andrei Duban.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă în cea mai importantă zi a vieţii sale. Actuala membră a trupei Faimoşilor s-a măritat în 2011 cu actorul Andrei Duban, dar nu au fost doar zâmbete cu acea ocazie. (vezi poze sugestive cu apropierea suspectă dintre Graţiela Duban şi Mihai Onicaş la Survivor România)

Citeste si: Dan Cruceru, prezentatorul Survivor, a ajuns de urgență la spital! Primele imagini

Citeste si: ȘOCANT! Ce a putut să își pună Ruby în bagaje în momentul în care a plecat la Survivor România! ”Nu am crezut că voi face așa ceva niciodată”

Citeste si: Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

Presa a relatat că Graţiela a plâns în biserică atunci când actorul a dus-o pe aceasta la altar. Graţiela Duban a mărturisit că s-a emoţionat la cununie din cauza mamei ei, care a decedat în urmă cu cinci ani, şi nu a putut să-i fie alături.

fara descriere

Graţiela Duban de la Survivor România a fost tristă la nunta ei: "Am plâns în biserică" 

"Am avut şi un motiv trist pentru care am plâns în biserică. Mama mea a murit în urmă cu cinci ani. Buchetul meu de mireasă conţinea o eşarfă neagră pentru ca mama să fie aproape de mine", a povestit Graţiela Duban.

Întrebată care a fost momentul preferat de la nuntă, buzoianca a spus: "Dansul meu cu Andrei. Am luat cursuri de dans încă din luna ianuarie". Frumoasa blondă a adăugat: "Ce a fost mai greu a trecut, tot stresul a meritat. A fost o nuntă aşa cum am visat".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate